Idänpään yleisurheilukoulu 7-10-vuotiaat (2014-2017)


Kesällä 2023 tuomme Kaurialan ryhmien lisäksi liikunnan riemua jälleen myös toiselle puolelle kaupunkia, Idänpäähän, jossa uusittu kenttä tarjoaa loistavat puitteet monipuoliseen harjoitteluun. Lähiyleisurheilukoulu on tarkoitettu 7-10-vuotiaille lapsille. Omalle lähikentälle on helppo tulla ja harjoitukset sijoittuvat aamupäivään, jolloin vanhemmat ovat mahdollisesti töissä ja lapsille on tärkeää tarjota mielekästä tekemistä. Kesän aikana tutustutaan yleisurheilulajeihin ja opetellaan perustekniikoita, hikiliikuntaa unohtamatta. Yleisurheilun monipuolisuus tukee myös muiden lajien harrastamista. 

Ryhmää ohjaamassa Tarmon koulutetut ohjaajat. 

Ryhmä on tarkoitettu 7-10-vuotiaille (2014-2017 syntyneille) lapsille. Iässä voidaan joustaa ylöspäin. 

Kesän treeniteemat tulevat näkyville tämän ryhmän alavalikkoon toukokuun lopussa. 


ILMOITTAUTUMINEN

Tämän sivun alavalikosta, kohdasta "ilmoittautuminen" (valitse sivun ylälaidan valikosta plusmerkki tämän ryhmän kohdalta niin alavalikko aukeaa).  Ei pelkästään maksamalla. HUOM. Ryhmät täyttyvät nopeasti! 

Huomaathan, että ilmoittautuminen on vastaanotettu, kun "lähetä"-palkin painamisen jälkeen näet tekstin "Kiitos ilmoittautumisesta Tarmon kesätoimintaan".  Eli järjestelmä ei tänä vuonna lähetä erillistä kuittausta sähköpostiin. 


AIKA  

Tiistai JA/TAI torstai klo 10-11.15. 

Kesäkausi alkaa viikolla 23 ja päättyy viikolla 31. Yleisurheilukoulut kesälomailevat viikolla 27. 


PAIKKA

Idänpään kenttä. 


HINTA (8/16 KERTAA) 75 e / 115 e + seuran jäsenmaksu 25 e

Yleisurheilukoulumaksu 75 e / 115 e maksetaan seuran tilille. Maksu sisältää lisenssin, vakuutuksen, urheilukoulupaidan, osallistumisen seuran omiin kisoihin, osallistumismaksut pm-kisoihin ja ohjatun toiminnan yksi-kaksi kertaa viikossa. Lisäksi seuran jäsenmaksu 25 e maksetaan Suomisportin kautta, jotta seuran jäsenrekisteri saadaan ajantasalle. Tässä ohjeet: 

https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com/seura/liity-jaseneksi/

Huom! Jos lapsi on ollut mukana kevään toiminnassa, hänestä on jo maksettu lisenssi ja jäsenmaksu. Tällöin kesän maksu on 45e / 85e  ja se maksetaan kokonaisuudessaan tilille. 

Jäseneksi tulee liittyä ja jäsenmaksu maksaa ennen urheilukoulun aloitusta! 


MAKSU

Tarmon tilille OP FI55 5680 0020 3245 68. Varmistat paikan vain maksamalla maksun ajoissa. Eräpäivä 1.6.2024. Viestiksi lapsen nimi / Yleisurheilukoulu Idänpää

Jäsenmaksu suoritetaan Suomisportissa 1.6.2024 mennessä. Kts. ohjeet yllä. 


LISÄTIETOJA

Urheilutoiminnan päällikkö

Annika Rosberg-Haavisto

p.  045 6084150

hmltarmo.rosberg@gmail.com


Facebook: https://www.facebook.com/hameenlinnantarmo Instagram: https://www.instagram.com/hameenlinnan.tarmo/?hl=fi
Nettisivut: https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com