7-vuotiaat (2017)


7-vuotiaat lapset elävät nopeaa kehitysvaihetta ja omaksuvat helposti uusia asioita! Urheilukoulujemme nuorimmassa ryhmässä keskitytään reippaaseen menoon, tutustutaan yleisurheilulajeihin ja opetellaan perustekniikoita. Harjoitukset on suunniteltu tukemaan lasten vilkasta kehitysvaihetta ja herkkyyskausia. Yleisurheilun monipuolisuus tukee myös muiden lajien harrastamista. 

Ryhmää ohjaamassa Tarmon koulutetut ohjaajat. 

Ryhmä on tarkoitettu 7-vuotiaille (2017 syntyneille) lapsille. 

Kesän treeniteemat tulevat näkyville tämän ryhmän alavalikkoon toukokuun lopussa. 


ILMOITTAUTUMINEN

Tämän sivun alavalikosta, kohdasta "ilmoittautuminen" (valitse sivun ylälaidan valikosta plusmerkki tämän ryhmän kohdalta niin alavalikko aukeaa).  Ei pelkästään maksamalla. HUOM. Ryhmät täyttyvät nopeasti! 

Huomaathan, että ilmoittautuminen on vastaanotettu, kun "lähetä"-palkin painamisen jälkeen näet tekstin "Kiitos ilmoittautumisesta Tarmon kesätoimintaan".  Eli järjestelmä ei tänä vuonna lähetä erillistä kuittausta sähköpostiin. 


AIKA  

Maanantai ja keskiviikko klo 10-11.30. 

Kesäkausi alkaa viikolla 23 ja päättyy viikolla 31. Yleisurheilukoulut kesälomailevat viikolla 27. 


PAIKKA

Kaurialan kenttä. 


HINTA (16 KERTAA) 145 e + seuran jäsenmaksu 25 e

Yleisurheilukoulumaksu 145 e maksetaan seuran tilille. Maksu sisältää ryhmälisenssin, vakuutuksen, urheilukoulupaidan, osallistumisen seurakisoihin kaksi kertaa kesässä (heinäkuu). Lisäksi seuran jäsenmaksu 25 e maksetaan Suomisportin kautta, jotta seuran jäsenrekisteri saadaan ajantasalle. Tässä ohjeet: 

https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com/seura/liity-jaseneksi/

Huom! Jos lapsi on ollut mukana kevään toiminnassa, hänestä on jo maksettu lisenssi ja jäsenmaksu. Tällöin kesän maksu on 135 e ja se maksetaan kokonaisuudessaan tilille. 

Jäseneksi tulee liittyä ja jäsenmaksu maksaa ennen urheilukoulun aloitusta! 

Jos haluatte 7-vuotialle lapselle kilpailulisenssin, jolloin hän voi ilmoittautua virallisiin kilpailuihin Kilpailukalenterin kautta, tämä hankitaan itse Suomisportin kautta (14 e). 


MAKSU

Tarmon tilille OP FI55 5680 0020 3245 68. Varmistat paikan vain maksamalla maksun ajoissa. Eräpäivä 1.6.2024. Viestiksi lapsen nimi / Yleisurheilukoulu 7v. 

Jäsenmaksu suoritetaan Suomisportissa 1.6.2024 mennessä. Kts. ohjeet yllä. 


LISÄTIETOJA

Urheilutoiminnan päällikkö

Annika Rosberg-Haavisto

p.  045 6084150

hmltarmo.rosberg@gmail.com


Facebook: https://www.facebook.com/hameenlinnantarmo Instagram: https://www.instagram.com/hameenlinnan.tarmo/?hl=fi
Nettisivut: https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com