Liity jäseneksi

Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaoston jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksu on  25 euroa/ vuosi. Jäsenmaksun maksamalla tuet seuran toimintaa!!!

Ensisijaisesti toivotaan jokaisen jäsenen hankkivan SuomiSport-palvelusta  oman sporttitilin, jonka kautta seura voisi ladata jäsenmaksun jäsenelle. Ohjeet SuomiSport-tilin avaamiseen löydät kohdasta "Seura"->"Lisenssi" kohdista 1. -4. Pyydäthän jäseneksi kutsumista sporttitilin avauksen jälkeen Kirsi-Marjalta  045-179 6870 tekstarilla tai laittamalla asiasta viestin s-postilla      (hameenlinnantarmo.kmk@gmail.com).

Jäsenmaksu voidaan maksaa myös yleisurheilujaoston tilille OP FI55 5680 0020 3245 68. Liitäthän viestiosuuteen nimesi ja syntymäaikasi!

Tervetuloa mukaan yleisurheilevaan seuraamme!