Seura

Hämeenlinnan Tarmo on vuonna 1903 perustettu 119-vuotias yleisseura. Yleisurheilujaostomme tarjoaa  laaja-alaista osaamista, monipuolista liikkumista ja mahdollisuuden menestyä - kaikille ikäryhmille.

Laadukkaasta toiminnasta Hämeenlinnan Tarmolle on myönnetty Nuori Suomi Sinetti, joka kertoo seuramme vahvasta junioritoiminnasta.

Tarmon toiminnan periaatteena ovat kasvatuksellisuus, monipuolinen liikunta sekä vahva kilpailutoiminta. Seurassamme on mahdollisuus liikkua harrasteliikunta- ja kilpaurheilutasoilla.

Missio

Hämeenlinnan Tarmon toiminnan tarkoituksena on tarjota Hämeenlinnan alueella tavoitteellisesti ohjattua laadukasta liikuntaa- niin kuntoliikuntaa kuin kilpaurheiluakin- kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin.

Seuramme tavoitteena on nuoriso-, veteraani-, ja harrasteliikunnan jatkuva kehittäminen sekä olla oman alueensa johtava yleisurheiluseura ja nousta SUL:n seuraliigassa 25 parhaan yleisurheiluseuran joukkoon 2024 mennessä.

Toiminnan perusarvot

• Jokainen liikkuja ikään, kuntotasoon, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta on tervetullut seuran järjestämään toimintaan
  • Seuramme panostaa liikuntakasvatukseen, päihteettömään urheiluun sekä antidopingtyöhön.
  • Seurassa kunnioitetaan jokaisen yksilön tuomaa panosta. Urheilijat, valmentajat, ohjaajat, vanhemmat, seuratyöntekijät sekä seuratoimijat ovat osa Tarmolaista seuratyötä.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!