Aikuisurheilu


SUOMEN AIKUISURHEILULIITTO

Aikuisurheilu (entinen veteraaniurheilu) on yli 30-vuotiaiden kunto- ja kilpaurheilua. Aikuisurheilijat kilpailevat ikänsä mukaan sarjoissa, joita on viiden vuoden välein. Toimintaa koordinoi Suomen Aikuisurheiluliitto ry (SAUL ). Hämeenlinnan Tarmo on SAUL jäsenseura.

Liittymällä Tarmon yleisurheilujaostoon tulet merkityksi SAUL:n jäsenrekisteriin. Se antaa oikeuden osallistua Aikuisurheiluliiton kilpailuihin niin kansallisiin kuin arvokisoihinkin (SM, PM, EM, MM ). 

Aikuisurheilijan tietolähteitä ovat SAUL:n internet-sivut  ja liiton virallinen tiedotuslehti Ikiliikkuja.


IKÄSÄÄNNÖT 

Sarjoja on siis jokaiselle yli 30-vuotiaalle 5 vuoden välein. Suomessa ja Pohjoismaissa kilpaillaan ns. kalenteri-ikäsäännön mukaisesti eli uuteen sarjaan saa osallistua jo vuoden alusta, vaikka täyttäisi kyseisen ikävuoden vasta loppuvuodesta. EM- ja MM-kilpailuissa noudatetaan tarkkaa syntymäpäivää kilpailusarjojen määrittelyssä. 


LISENSSI 

Aikuisurheilijat on liitetty osaksi lisenssijärjestelmää, mikäli haluat kilpialla, saat hankittua lisenssin Suomisportin kautta. Ohjeet löytyvät seuran sivuilta "Seura"-välilehdeltä kohdasta "Lisenssi".

https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com/seura/lisenssi/ 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

SEURAN JÄSENMAKSU 

Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 25 € ja eräpäivä 15.2.2024. 

Seuran jäseneksi liittymisen ohjeet löytyvät "Seura"-välilehden alta "Liity jäseneksi" eli jäsenien tulee luoda oma SuomiSport-tili, hakea jäsenyyttä ja sen hyväksymisen jälkeen maksaa jäsenmaksu SuomiSport-palvelussa. 

https://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com/seura/liity-jaseneksi/ 

Jos tämä on ylitsepääsemättömän hankalaa, maksun voi suorittaa seuran tilille FI55 5680 0020 3245 68.

Jäsemaksulla maksetaan SAUL:n jäsenmaksu. Seuran jäsenet saavat alennuksia Tarmon juoksutapahtumiin. Muistathan hoitaa jäsenyytesi ja jäsenmaksun kuntoon ennen kuin edustat seuraa kilpailuissa!


HARJOITUSAJAT

Veteraaniurheilijoille on varattu talviaikaan Säästöpankki Areenan juoksusuoralta harjoitusvuoro maanantaisin klo 9-10. Vuoro on käytettävissä 22.4. saakka (paitsi hiihtoloma ja pääsiäinen / muu hallin käyttö, jolloin tilassa on varaus). Tämän vuoron käyttö edellyttää jäsenmaksun maksamista. 

Lisää treeniaikoja saa käyttöön suorittamalla 60€ hallimaksun Tarmon tilille FI55 5680 0020 3245 68. Viestitietoon aikuisurheilijan nimi. Ajat ovat:

TI KLO 19.30-21

KE KLO 20-21

TO KLO 18.30-20

SU KLO 11.30-12.30 (ainakin maaliskuun loppuun)

SU KLO 17-19

Vuorot ovat käytössä äitienpäivään saakka (poikkeuksia viikolla 9 ja pääsiäisenä ja hallin ollessa muussa käytössä). Vuorot ainoastaan Tarmon aikuisurheilijoille, urheilijasopimusurheilijoille ja valmennusryhmien urheilijoille. Yksittäiset urheilijat väistävät mahdollista ryhmävalmennusta. 


Treeni-intoa kaikille tarmokkaille aikuisurheilijoille! 


Lisätietoja:

Annika Rosberg-Haavisto

Urheilutoiminnan päällikkö

p. 045 6084150

hmltarmo.rosberg@gmail.com