Talent-valmennusryhmä (2011)


Talent-valmennusryhmä on uusi 2023 syksyllä perustettu ryhmä pääosin 2011 syntyneille Tarmolaisille, jotka yleisurheilevat vuoden ympäri, kisaavat ahkerasti ja haluavat kehittyä. Ryhmään tulevilta vaaditaan sitoutumista ja keskittymiskykyä. 

Ryhmälle tarjotaan kolmea treeniä viikossa (heitot ja juoksut/hypyt sekä lihaskunto/ liikkuvuus). Tämän lisäksi suositellaan 11-12-vuotiaiden yu-koulun treeejä.  

Valmennusryhmiin ei voi ilmoittautua suoraan, sopiva ryhmä valitaan yhdessä urheilutoiminnan päällikön ja valmennuksen kanssa. Valmennusryhmäläiset sitoutuvat harjoittelemaan minimissään kaksi kertaa viikossa vuoden ympäri (poikkeuksena päälajinaan jotakin muuta kilpaurheilua harrastavat, joiden kohdalla voidaan tehdä poikkeuksia).

Ryhmäläiset sitoutuvat edustamaan seuraa Sisulisähuipentumassa, Seuracupeissa ja viesteissä. Ryhmäläisten vanhemmilla on talkoovelvoite minimissään kolmiin kilpailuihin vuodessa. Ryhmässä urheilevilla junioreilla on talkoovelvoite Hippokisoissa ja Kaupunkimaratonilla ja he osallistuvat vuosittain Kunniakierros-tapahtumaan. 

Ryhmää valmentaa urheilutoiminnan päällikkö, lasten ja nuorten valmentaja Annika Rosberg-Haavisto (juoksut/hypyt ja lihaskunto/ liikkuvuus) sekä nuorisovalmentaja Kimmo Hartikainen (heitot). 


Treeniajat: 

Maanantai klo 18.30-20 Heitot Kimmo

Torstai klo 18.30-20 Juoksut ja hypyt Annika 

Sunnuntai klo 17-18.30 Lihaskunto ja liikkuvuus Annika (alkaa syysloman jälkeen)

Lisäksi on mahdollista valita 11-12 v yleisurheilukoulutreenejä 

Tiistai klo 17-18.30 Elias ja Samu

Keskiviikko klo 18.30-20 Annika 


Syyskausi alkaa viikolla 36 ja päättyy viikolla 50 (ei treenejä syyslomaviikolla)

Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja päättyy viikolla 22 (ei treenejä hiihtolomaviikolla eikä pääsiäisenä). 


Kuukausimaksu:

2 krt / vko 60 €

3 krt / vko 70 €

4 krt / vko 80 €

5 krt / vko 90 €

Maksut ladataan Suomisportiin. 

Lisenssi  kaudelle (1.10.2023-) ostetaan itse Suomisportista. Vuoden 2024 jäsenmaksu maksetaan Suomisportissa loppuvuodesta.  


Ilmoittautuminen tämän sivun alavalikosta, kun ryhmään liittymisestä on sovittu Annikan kanssa. 


LISÄTIETOJA

Urheilutoiminnan päällikkö

Annika Rosberg-Haavisto

p.  045 6084150

hmltarmo.rosberg@gmail.com