Aikuisurheilu

Aikuisurheilu (ent. veteraaniurheilu) on yli 30-vuotiaiden kunto- ja kilpaurheilua. Aikuisurheilijat kilpailevat ikänsä mukaan sarjoissa, joita on viiden vuoden välein. Toimintaa koordinoi Suomen Aikuisurheiluliitto ry ( SAUL ).

Hämeenlinnan Tarmo on liiton jäsenseura.

Liittymällä Tarmon yleisurheilujaostoon tulet merkityksi SAUL:n jäsenrekisteriin. Se antaa oikeuden osallistua Aikuisurheiluliiton kilpailuihin niin kansallisiin kuin arvokisoihinkin ( SM, PM, EM, MM ).

Aikuisurheilijan tietolähteitä ovat SAUL:n internet-sivut  ja liiton virallinen tiedotuslehti Ikiliikkuja.

Suomessa ja Pohjoismaissa kilpaillaan ns. kalenteri-ikäsäännön mukaisesti, eli uuteen sarjaan saa osallistua jo vuoden alusta, vaikka täyttäisi kyseisen ikävuoden vasta loppuvuodesta.

EM- ja MM-kilpailuissa noudatetaan tarkkaa syntymäpäivää kilpailusarjojen määrittelyssä. Sarjoja on siis jokaiselle. Kilpailijoita on yleisesti myös iäkkäämmissä sarjoissa.

Muista ilmoittaa syntymäaikasi jäsenmaksun yhteydessä!   Jäsenmaksutili

Jäsemaksulla maksetaan SAUL:n jäsenmaksu.
Käytössä ovat Pullerin "kopin" varusteet.
Alennukset Tarmon juoksutapahtumiin.

Pullerin avaimen (ryhmälle) saa panttia vastaan Ari Markkaselta.
p. 045 6084150

Tarpeettomat aikuisurheilijoilla olevat  avaimet pyydetään kohteliaimmin palauttamaan !