TULE JÄSENEKSI HYVÄÄN SEURAAN JA TUE SAMALLA TOIMINTAAMME!

22.1.2019

Tarmon jäsenmaksun maksamalla tuet seuran toimintaa

Yhdistysten perimä jäsenmaksu on ennen kaikkea keino ylläpitää yhdistysten toimintaa. Seuran kulut toiminnan pyörittämiseen lisääntyvät joka vuosi; tilavuokrien korotukset, nykyajan hallintoon liittyvät pakolliset kulut ( palkkakuluihin liittyvät), piiri- ja liittotason maksut  jne. Seura toivookin urheilevien junioreiden- niin urheilukoululaisten kuin valmennusryhmäläistenkin vanhempien liittyvän jäseneksi seuraan maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun eli 20 euroa/henkilö. Varsinainen jäsen on yli 15-vuotias. Tietysti jäsenmaksun voi maksaa ihan kannatusmielessäkin- ilolla otamme kaikki jäsenet vastaan.

Jos siis haluat Tarmon yleisurheilujaoston jäseneksi tänä vuonna niin jäsenmaksu 20 euroa maksetaan tilille:

FI61 5680 0040 2546 62

ja viestiosaan oma nimi.