Äänestä Tarmoa Kannustajat-ohjelmassa!

7.4.2017 klo 17:23

Hämeenmaa valitsi yleisurheilujaoston mukaan kesän 2017 Kannustajat-ohjelmaan, jossa omistajajäsenet vaikuttavat Hämeenmaalta saatavan sponsorointirahan suuruuteen. Kannusta meitä äänestämällä huhtikuun aikana!

Seuraavassa ohjeistus äänestykseen S-kanavalla:

1) Kirjaudu S-kanavalle  (s-kanava.fi-> s-logo oikea yläkulma)) tai suoraan S-pankista. Tarvitset kirjautumiseen S-pankin verkkotunnukset tai voit luoda S-tunnuksen kohdassa "Rekisteröidy käyttäjäksi". Tarvitset siihen jonkin pankin verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Seuraa ohjeita.

2) Tietokoneella: Valitse OMA S-KANAVA

Puhelimella: kanava löytyy oikealta logon alta valkoisista viivoista

3) Tietokoneella: VAIKUTTAMINEN -> Kannustajaksi ilmoittautuminen

Puhelimella: OSALLISTU JA VAIKUTA

4) LIITY KANNUSTAJAKSI

5) VALITSE Hämeenlinnan Tamo

6) VALITSE Päivitä

Ja näin olet antanut äänesi Tarmon junioritoiminnalle. Kiitokset! Äänestää voi talouden pääjäsen ajalla 1. - 30.4.

Tätä äänestystä saa mainostaa koko suvulle, naapureille ja kumminkaimoille -äänet ovat meille todella tärkeitä, yksikin ääni vaikuttaa tukisummaan positiivisesti.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää ohjeista, ota yhteyttä meilitse: hameenlinnantarmo.tsto@gmail.com