Hannu SE aikaan ja Tarmo 13. Vattenfall finaalissa

4.9.2016

Huh huh mikä lauantai! Samanlaista urheilun riemujuhlaa ja historian havinaa saa kaivella vuosien takaa! Kaikki jotka olivat mukana murskajaisissa ovat varmasti kirjoittajan kanssa samaa mieltä.

Lauantaina 3.9 Tarmon nuori juokkue lähti klo 7.45 matkaan kohti Nokiaa ja Vattenfall seuracupin finaalia.

Tunnelma bussissa oli iloinen, mutta odottava, sillä finaalin jälkeen luvassa olisi herkkua maailman huipulta, Suomi-Ruotsi maaottelu =)

Sateisesta säästä huolimatta Tarmolaiset menestyivät hienosti! Uusia ennätyksiä sekä itsensä ylittämisiä nähtiin roppakaupalla!

Kaikki urheilijat eivät välttämättä kilpailleet omassa sarjassaan (varsinkaan pojissa) ja tyhjiä lajeja jäikin peräti seitsemän. Tästäkin huolimatta Tarmo siis hienosti 13.! Mitä tuleekaan ensi vuonna, kun saadaan jalkeille täysi joukkue lähes samalla porukalla, mutta vuoden vanhempina ja kokeneempina kilpailijoina! Tavoitteena siis myös ensi vuonna Finaali ja top10!

Finaalin jälkeen suunnattiin kohti Suomi-Ruotsi maaottelua. Ohutta sadetta pukkaili välillä, mutta se ei tunnelmaa haitannut.

Hienoja tuloksia sekä kermana kakun päälle kaksi uutta suomen ennätystä näkivät sateisen Tampereen taivaan. Ensin 4x100m viestissä suomen pojat tekivät hienosti uuden SE:n ja lähes heti perään suomen miehet 4x100m, aloittajanaan Tarmon omapoika, pitkän linjan urheilulähettiläs ja kaikin puolin hieno mies Hannu Hämäläinen murskasivat vanhan suomen ennätyksen ja uusi SE kirjataankin lauantain jälkeen 39,25s! Vaihdot osuivat miehillä nappiin ja Ratinan uusi mondo kiidätti miehet voittoon ruotsista, joilla liukas kapula ei meinannut pysyä kädessä.

Onnittelut Tarmon joukkueelle hienosti suoritetusta Vattenfall-finaalista sekä spesiaalionnittelut Hannulle, joka elää unelmaansa päivästä toiseen puskien vaikka läpi harmaan kiven!

 

Vattenfall cupin tulokset:

http://www.tilastopaja.net/fi/db/tulokset.php?CID=32887