Etelänleiri kääntymässä loppusuoralle!

13.4.2015

Borsoveilla juoksuvoimaa treenin päätteeksi.
Borsoveilla juoksuvoimaa treenin päätteeksi.
Ja kirpuilla lisää jerkkua koipiin.
Ja kirpuilla lisää jerkkua koipiin.
Linnanrakennus alkanut leiriolympialaisissa.
Linnanrakennus alkanut leiriolympialaisissa.

Viimeinen ja kovin treenijakso tänään maanantaina käyntiin Portugalissa.

Leirimme on jaettu kolmeen harjoitusjaksoon, joiden välissä pidetään kevyempi päivä. Uuden viikon kunniaksi starttaa viimeinen ja leirin rankin jakso. Neljä päivää kovaa treeniä on siis edessä, ennen paluuta kotimaisemiin. Luvassa keskittymistä tekniikkaan, perusominaisuuksiin ja vähän testataan myös henkistä kanttia pidempien vetojen muodossa.

Leiri on tähän asti sujunut hyvin. Urheilijat ovat välttyneet pahemmilta sairasteluilta ja kaikesta huomaa, että treeni rupeaa puremaan nuorisoon. Myös asenne nuorisolla on ollut hyvä ja urheilu on kaikilla pysynyt ykkösjuttuna täällä.

Eilen oli leirin ensimmäinen ja ainoa täysi lepopäivä. Sen kunniaksi vietettiin yhteistä laatuaikaa vapaa-ajan merkeissä, kun rannalla miteltiin leiriolympialaiset. Aamupäivän päätteeksi järjestetyllä gaala-lounaalla julistettiin 12 uutta Tarmolaista (leiri)Olympiamitalistia. Kilpailu käytiin 4:n henkilön joukkueissa ja lajina oli 5-ottelu. Lajeina tämän vuoden kisassa oli kivikeilaus, hiekkalinnan rakennus, paperilennokin lennätys, näytelmän suunnittelu/esitys sekä tietovisa. Voiton vei melko ylivoimaiseen tapaan joukkue nimeltä Hessut. Tiimissä kilpaili: Johannes, Sara, Iida ja Sanni. Tässä kilpailussa ei todellakaan tärkeintä ollut voitto tai tulokset, vaan porukan hioutuminen entistä tiiviimmäksi!

Vielä siis viimeinen arkiviikon mittainen rutistus on edessä ja lauantaiksi paluu kotiin ja arkeen odottamaan reilun kuukauden päästä alkavaa ulkoratakautta!