Aikuisten liikuntaryhmien ilmoittautumiset avattu - varmista paikkasi ajoissa

5.3.2015

Lumet sulavat ja saapuva kevät on hyvää aikaa aloittaa kuntoilu tai hakea uusia tuulia nykyiseen liikuntaharrastukseen. Hämeenlinnan Tarmo tarjoaa aikuisille hyviä liikuntamahdollisuuksia kevään ja kesän aikana!

Hämeenlinnan Tarmon nettisivuilla on nyt avattu Juoksukoulun ja Aikuisten yleisurheilukoulun sivut. Käy tutustumassa tuleviin ryhmiin tarkemmin ja varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan. Pääset ryhmien sivuille klikkaamalla seuraavia linkkejä.

Juoksukoulusta saat hyvät eväät juoksuharrastukseen, yleiseen fyysisen kunnon harjoitteluun ja sitä ympäröiviin tukitoimiin. Kurssilla käydään läpi juoksutekniikkaa, harjoittelun rytmittämistä, lihaskunnon harjoittelua, lihashuoltoa ja kuntoilua tukevaa ravintoa.

Aikuisten yleisurheilukoulussa pääset kokeilemaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja rennossa ympäristössä ja hyvässä porukassa. Kiristävä pipo kannattaa treeneistä jättää kotiin ja tulla avoimin mielin testailemaan ja kyselemään yleisurheilulajeista osaavilta valmentajilta. Lisäopit lajeista antavat uuden ulottuvuuden seuratessanne yleisurheilua esimerkiksi telkkarista tai katsellessanne lastenne urheilusuorituksia kilpakenttien laidalla.

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa! :)