Mitalihanat auki Nean toimesta

1.3.2015

Sieltä se tuli! Nimittäin Tampereelta. Ja jos mietit mikä, niin vastaus on: Vuoden 2015 ensimmäinen Tarmolainen SM-mitali!!! Väriltään hopeinen, tuojana Hyvärisen Nea ja lajina keihäänheitto. Tiukassa senttitaistossa kovaksi kilpailijaksi tiedetty Nea venyi jatkokierrosten aikana kilpailun toiseksi. Kolmen kierroksen jälkeen Nea oli sijalla 5, mutta neljännellä kierroksella syntyi Nean päivän paras kaari. Heitolle mittaa 40.59 joka riitti muiden nujertamiseksi, paitsi kilpailun voittajalle Ylikiimingin Merja Perätalolle (45.65). Kisan kolmas ja neljäs kärkkyi hopeapaikkaa puolen metrin sisällä Neasta eli jännitystä kisasta ei puuttunut. Onnittelut Nealle saavutuksestasi!

17-vuotiaiden nuorten miesten kisassa Tarmon värejä hienosti kantoi Oskari. Muutama viikko sitten revähtänyt takareisi vaivasi vielä sen verran, että Oskari heitti kisan lyhyellä ristiaskelvauhdilla. Tuloksena kisassa 53.20 ja sillä 5. sija. Tulos on Oskarin uusi halliennätys eikä jää paljoa ulkorataenkastakaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää!

Tarmolaisedustuksen Tampereen keihäskisoissa täydensivät Aino ja Petri Satto. Hieman sairauden pehmentämä Aino heitti 30.97 ja sillä kisan kymmenes. Pete heitti miesten kisassa 51.04 ja kisan seitsemän.

Porissa käydyissä kiekon SM-hallikisoissa Tarmolaisia edusti Pinja ja Pihla. Pinja heitti tuulettomissa halliolosuhteissa kelpo tuloksen ja uuden halliennätyksensä 39.47. Sillä harmittava, mutta hieno 4. sija. Pronssi jäi vain 36sentin päähän. Tämä jättää varmasti sopivasti evästä hampaankoloon kesää varten! Pihla heitti elämänsä pisimmän kiekkokaaren 1kilon kiekolla. 26.15 kantanut heitto toi Pihlalle 14. sijan. Kesällä sitten uuden kymmenluvun kimppuun.

Turussa Johannes hyppäsi 3-loikkaa myös hienosti pidemmälle kuin koskaan. 12.89 kantanut hyppy toi 5.sijan. 13 metriä lähestyy ja kesällä on lupa odottaa tuon rajapyykin ylittymistä reilusti. Katsomosta kantautuneet huhut kertoivat, että kaksi viimeistä loikkaa toimivat tänään paremmin kuin edellisessä ennätyskisassaan ja sen ansiosta mittanauhaakin täytyi venyttää pidemmäksi kuin aiemmin.

Hieno päivä siis Tarmolaisittain ja huomenna vielä kovaa taistelua!