Sinettiseura Hämeenlinnan Tarmo 110 vuotta

28.10.2013

Tarmon nuorisovalmennus Sinetin arvoisessa peruskuntotreenissä innolla mukana!
Tarmolle arvokas tunnustus hyvin tehdystä työstä nuorisourheilun parissa!

SUOMEN URHEILULIITTO RY

TIEDOTE

Hämeenlinnan Tarmosta yleisurheilun 38. Sinettiseura

Vuonna 1992 ensimmäisen kerran myönnetyt Sinetit kertovat laadukkaasta seuratoiminnasta. Suomen Urheiluliitolla on ilo myöntää liiton historian 38. Sinetti lauantaina 26.10.2013 Hämeenlinnan Tarmolle!

Hämeenlinnan Tarmon 110-vuotisjuhlissa seuralle luovutettava Sinetti on yleisurheilujaoston puheenjohtajan Kirsi-Marja Koskelan mukaan hieno tunnustus seuran tekemästä pitkäjänteisestä kehitystyöstä ja satsauksesta nuorisovalmennukseen.

Vuonna 2010 palkkasimme seuraan ensimmäisen päätoimisen työntekijän. Niihin aikoihin aloimme puhumaan myös Sinetin hakemisesta, koska toimintamme oli pitkälti Sinettikriteerien mukaista. Sinettiauditoinnin läpäisimmekin ilman sivuhuomautuksia, Koskela kertoo.

Hämeenlinnan Tarmon vilkkaassa ja hyvin organisoidussa yleisurheilutoiminnassa on mukana kesäisin noin 400 ja talvisin yli 200 lasta ja nuorta. Yleisurheilulisenssin lunastaneita urheilijoita seurassa on kaiken kaikkiaan noin viitisensataa.

Sinetti on meille todella tärkeä asia ja on hieno tunnustus tehdystä työstä. Se luovutetaan seuralle ensi lauantaina 110-vuotisjuhliemme yhteydessä. Tilaisuuden aluksi palkitsemme pitkään mukana olleita ansiomerkein, joka on kuin pala historiaa. Sen jälkeen seuralle luovutetaan Sinetti, joka on kuin tuulahdus tulevaisuudesta. Yleisurheiluunkin mahtuu monenlaista, mutta nyt olemme asioiden ytimessä - hyvän äärellä, Kirsi-Marja Koskela myhäilee.

Aktiivinen ja kehityshaluinen seura

Hämeenlinnan Tarmon Sinetin luovuttaa seuralle Suomen Urheiluliiton seurapalvelujohtaja Harri Aalto. Hän luonnehtii Tarmoa seuraksi, joka on noussut viime vuosien aikana yhdeksi Suomen johtavista nuorisovalmennusseuroista.

Hämeenlinnan Tarmon seuratoiminnassa on esimerkillistä aktiivisuutta, vahvaa nuorisovalmennusta sekä hienoa eteenpäin menemisen meininkiä. Seurassa on paljon innokkaita tekijöitä sekä päätoiminen työntekijä, joka on vahva tukijalka koko toiminnalle. Tarmolla on kaikki eväät ja edellytykset kehittää toimintaansa porras kerrallaan ylöspäin. Suomen Urheiluliitolla on ilo ja kunnia luovuttaa Hämeenlinnan Tarmolle laadukkaasta seuratoiminnasta viestivä, historian 38. Sinetti, Harri Aalto toteaa.

Kuvia 110-vuotisjuhlista ilmestyy ensi viikolla.