Tarmon Juhlakilpailu lauantaina klo 19, kaikki Tarmolaiset tervetuloa!

14.8.2013

Tervehdys!

Seuramme täyttää tänä vuonna 110-vuotta, ja juhlistamme seuran komeita vuosilukuja koko perheen tapahtumassa Kaurialan Stadionilla lauantaina 17.8 klo 19.00 alkaen!

110-vuotisjuhlatapahtuman idea on seuraava: Ota koko perhe mukaan, serkut, lapset, vanhemmat, isovanhemmat. Kaikille ohjelmassa 3-ottelu, johon ilmoittautuminen paikan päällä. Lajeina 60m, pituus ja kuula. Vanhemmat, jotka eivät osallistu kilpailuun, voivat toimia huoltajina, toimitsijoina ja kannustajina. Vanhemmille myös lisälajeja, lisätiedot kilpailukalenterista:

Kilpailun aikana DJ soittaa toivemusiikkia ja Olympiastadion on täysin valaistu, huikea tapahtuma siis tulossa! Ota koko perhe mukaan ja lähde viettämään mahtava ilta Tarmolaisen yleisurheiluperheen kanssa, juhlien ja urheillen! Tarjolla myös pientä purtavaa urheilijoille ja huoltojoukoille, eli grilli kuumana! =)

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Tarmolaisille, vauvasta vaariin, lämpimästi tervetuloa!