Viikkokisojen antia (26.11)

26.11.2012 klo 21:00

Voitto Onninen onnittelee kaikkia kilpailijoita! =)

Tarmon seurakisat vetivät Pullerihallin tukkoon. 96 nuorta urheilijanalkua mitteli paremmuudestaan täydessä hallissa. Seurakisat on tarkoitettu matalan kynnyksen kilpailuiksi ja soveltuvat yleisurheilua harrastavan juniorin ensikilpailuiksi mainiosti.

Hallissa nähtiin kautta rintaman kovia tuloksia. Suorituspaikoilta kuultuja, Suomenkin tasolla kovia tuloksia nähtiin. P14-sarjan Oskari Turunen täräytti kuulansa lukemiin 14.10. P11-sarjan pojat kävivät eeppisen kamppailun pituuskasalla. Voittajaksi selviytyi Viljami Ahola jäätävän kovalla tuloksella 444. T13 pituudessa Iida Lehtonen venytti ennätyslukemille 460. T11 sarjan Sanni Koskinen heitti myös enkkansa kehiin, 425 päivän tuloksena. P13 sarjan jätkät painelivat suoralla kovaa. Aleksille kirjattiin käsiaika 7,9 ja Eemeli kipitteli perässä ennätyslukemille 8,3.

Pienempien sarjoissa T9 likat painelivat kovaa 40 metriä. Vilma "Tepi" Teppo kellotti päivän pohja-ajan 6,7. Poikien sarjan voittoon hurjasteli Markus Leskelä tuloksella 6,8.

Myös 4-7-vuotiaiden temppuradalla nähtiin hurjaa menoa ja vauhdikkaita tilanteita.

Iso kiitos kaikille urheilijoille, valmentajille ja toimitsijoille, hienoa työtä JÄLLEEN! =)

Liitteet