HUOMIO HUOMIO; ILMOITA VÄLITTÖMÄSTI JOS ET PÄÄSE LÄHTEMÄÄN!Tarmon joukkueet sisulisämaastoihin 13.9!

13.9.2012

Sisulisämaastoviestit juostaan Toijalassa torstaina 13.9 kello 18.00 alkaen. Kerätään porukalla vielä seuralle kauden viimeisiä pisteitä urakalla! Joukkueita on muokattu tulleiden vaihdosten/peruutusten johdosta. Olisi tavattoman kurjaa jos joku ei ilmoita poisjäännistään ja joukkueen muut jäsenet tulevat paikalle Toijalaan asti turhaan eli MUISTA ILMOITTAA VIIMEISTÄÄN TÄNÄÄN TIISTAINA 11.9 ASIASTA!

Tarmon joukkueet, Toijala 13.9

1. Vilma Teppo, Markus Leskelä, Olli Kurki, Enni Saarinen, Iida Lehtonen, Eemeli Tikkanen, Maija Keränen, Johannes Lassila

2. Maryana Ishanova, Valtteri Kalanti, Taavi Nyström, Kaisa Keränen, Sanni Prittinen, Viljami Ahola, Milka Ahonen, Alpo Kuvaja

3. Senni Rintala, Teemu Toivonen, Aatu Laine, Silja Toivonen, Nea Laine, Eino Vuori, Jenni Keränen, Oskari Turunen

Nämä joukkueet on siis ilmoitettu nyt Toijalaan. Erittäin pikainen ilmoitus, jos tulee poisjääntejä vielä!!!

Varalla olevat juoksijat ovat edelleen varalla, mutta joukko on pienentynyt aika lailla.

Aiheesta on lähetetty sähköpostia asianosaisille.

Lisätietoja tietysti myös Kirsi-Marjalta ( 040-7370588).