SM-viestit Hyrylässä 9.-10.7.2011; ohjeistuksia

4.7.2011

Muutamia ohjeistuksia seuran juoksijoille

Seuraa edustaville kilpailijoille:

- muistathan käyttää seuran kilpailuasua

- olla ajoissa paikalla eli sovi kyytijärjestelysi sen mukaan milloin paikalla on oltava ( aikataulu näkyvissä kilpailukalenterissa linkkinä), huomioi calling-aika ja varmistusaika

- kilpailupaikalla ruokalipun saat Kirsi-Marjalta ( hän hankkii seuralle nipun lippuja paikan päällä)

Huoltojoukoille:

- yhteiskyytiä ei tällä kertaa ole, koska kisat ovat sen verran lähempänä kuin kahtena edellisvuotena eli kun kuljetat kilpailijoita, niin laita kilometrit ylös, niin voit tehdä matkalaskun seuralle ( jaoston sovittu km-hinta 0,20€/km); jos mahdollista, niin koeta kuljettaa vähintään kahta juoksijaa kyydissäsi ellei enemmänkin ( ne hiilijalanjäljet ne hiilijalanjäljet...)

- pysäköintilippu kahdeksi päiväksi maksaa 10 euroa ja samaan hintaan saa käsiohjelman kun sen ottaa samalla ( pelkkä käsiohjelma 5 euroa)

Epäselvissä asioissa lue vielä kerran kisasivut Keski-uudenmaan urheilijoiden sivuilta tai soita Kirsi-Marjalle ( 040-7370588).

PS. Valmentajat ilmoittakaa K-M:lle, kuka varmistaa minkäkin joukkueen, jottei mikään vaan jää varmistamatta!