Tarmolaiset leirillä Vierumäellä

Torni 1
Torni 2
Matto kuin matto -rutiinilla

Ville Vepsä liikutti .... :)

"Viime viikonloppuna eli 15.-17.1 oli Tarmolta kaksi ryhmää Vierumäellä leireilemässä. Toinen ryhmä muodostui junnuista, jotka olivat toteuttamassa Ville Vepsän opinnäytetyötä urheiluopistolla. Villehän opiskelee liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulussa ja hänen tavoitteenaan on valmistua tänä vuonna.

Villen ryhmään kuuluivat:

Jonna Härkönen, Laura Kuusinen,Eveliina Haavisto, Anni Rekola, Nea Hyvärinen, Siiri Ijäs, Jutta Ylitalo, Tuomo Rämö, Juha Hyvärinen ja Janne Haavisto.

Ville harjoitutti nuoria monella tavalla, oli perinteisiä harjoituksia mutta myös uudentyyppisiä harjoitusmuotoja tälle ryhmälle. Myös sosiometriset mittaukset kuuluivat leirin ohjelmaan. Sunnuntaipäivänä Ari-Pekka Lattu kävi kertomassa ryhmälle nuoren urheilijan ajankäytöstä.

Leiriä olivat seuraamassa myös Tiina Hyvärinen ja Kirsi-Marja Koskela, jotka "observoivat" tapahtumia tiukasti, tarkasti ja huumormielellä myöskin. Villen opinnäytetyötä seurasi myöskin hänen ohjaajansa Kimmo Kantosalo ammattikorkeakoulun puolelta. Nuoret viihtyivät erinomaisesti ja aika monelle kehittyi parissa päivässä uusia lempinimiäkin mm. Jimbo, Jambo, Sukka...

Hauskaa oli ja toivotaan Villelle hyvää arvosanaa hänen työstään.

Toisena ryhmänä Vierumäellä oli "Olkun " valmentamat pojat eli Harri Ihaniemi, Juho Hämäläinen ja Ville Koskela. Tietysti myös Olkku eli Olavi Vuorinen oli paikalla. Pojille oli suunniteltu ohjelma, johon kuului niin urheiluhallin juoksusuoran hyödyntämistä kuin myös uintia ja sulkapalloa. Viikonlopun leirin oli tarkoitus tuoda vaihtelua Pulleri-hallin harjoituksiin ja niin se toikin.

Niin nuorempien kuin vanhempien urheilijoiden ryhmä toivoi jatkossakin leirejä - eli niitä ehkä on jatkossakin tulossa. Ja ruoka urheiluopiston buffetpöydässä oli tietenkin aivan älyttömän hyvää..."

PS. jostain syystä K-M pyysi vaihtamaan Espanjan San Sebastianin Vierumäkeen tekstissä??? Missähän leiriporukka oli kysyy webmaster?