Tarmolle hopeaa sisumaastoviestistä

Rasmus Ahlgren
Miro Hänninen
Mikael Reuna

Hämeen piirin sisumaastoviesti juostiin sunnuntaina Urjalassa Lamminharjun maastoissa

Urjala 20.9

1. Tampereen Pyrintö                           45.05

2. Hämeenlinnan Tarmo                        45.43

3. Nokian Urheilijat                                46.02

Viesti oli jännittävä, sillä Tarmon sijoitus vaihteli viestin aikana useaan kertaan. Tarmon ensimmäinen juoksija Suvi Aulavuo toi viestin vaihtoon aivan samaan aikaan kuin Kangasalan urheilijoiden Saana Johansson. Toinen viestinviejämme Miro Hänninen on vasta 8-vuotias, silti hän pinnisteli hienosti viidentenä seuraavaan vaihtoon, josta lähti liikkeelle meiltä Kaisu Gratschev. Kaisu toi viestin seuraavalle juoksijalle Aapo Mäenpäälle viidentenä, Aapo juoksi hyvän osuuden ja nosti Tarmon neljänneksi. T15-sarjan juoksijamme ensimmäisellä kierroksella oli Nea Hyvärinen ja Nea lähtikin kuin tuulispää tavoittelemaan kärkeä ja toi viestin vaihtoon kolmantena . Nean jälkeen lähti viestiä viemään Ville Koskela, joka nosti Tarmon toiseksi ja jo 10 metrin päähän johtavasta Nokian Urheilijoista, tämän jälkeen alkoi toinen juoksukierros, jonka Tarmolta aloitti Elina Kurki, joka juoksi mainiosti ja hän toikin Tarmon ensimmäisenä vaihtoon. Seuraava juoksija oli Rasmus Ahlgren, joka edelleen toi Tarmon ensimmäisenä vaihtoon, sitten matkalle lähti Laura Kuusinen, joka toi Tarmon toisena vaihtoon. Lauran jälkeen lähti Juha Hyvärinen, joka tuli toisena vaihtoon ja lähetti matkaan Saara Gratschevin. Saaran edellä paineli Tampereen Pyrinnön juoksija Ella Räsänen - Pyrintö oli siirtynyt johtoon 10. osuudella. Viimeiselle osuudelle Pyrintö lähti ensimmäisenä n. 40 sekunnin turvin. Tarmon viimeinen viestinviejä oli Mikael Reuna, joka lähti selättämään Lamminharjun ensimmäistä ylämäkeä aivan hurjaa vauhtia, maaliin Mikael tuli toisena eli Tarmo saavutti jälleen hopeaa kuten v. 2007.Viime vuonna voitimme mestaruuden eli mitalikannassa on pysytty hienosti. Hieno juoksu koko joukkueelta.

Osuusajat:

Suvi     3.59