TARMON JOUKKUEELLE ENNÄTYSPISTEET VATTENFALL-CUPISSA!

11.6.2009

Keskiviikkona oteltiin Vattenfall-seuracupin I osaottelu Urjalassa. Tarmon joukkue sijoittui Vattenfall-pisteissä toiseksi saaden 13673 pistettä.

Valtakunnallisen Vattenfall-cupin lisäksi oteltiin HämSYn ykkösdivisioonan seuraottelussa, jossa Tarmo sijoittui kolmanneksi. Tampereen Pyrintö voitti, Tampereen Urheilijat --38 tuli toiseksi sijalukupistein 173 ja Tarmo kolmanneksi pistein 166.

Vattenfall-pisteet lasketaan tulosten perusteella ja saavuttamamme pistemäärä ( 13673) on 390 pistettä enemmän kuin viime vuonna ja suurin Tarmon koskaan saavuttama. Tarmo on mukana ns. Tera-sarjassa ( eli kunnassa yli 25 000 asukasta), jonka pistetilanne saadaan selville kesäkuun aikana, kun kaikki paikkakunnat ovat kisansa pitäneet. Toisesta osaottelusta odotamme luonnollisesti myös muhkeaa pistessaalista. Suomen 15 parasta seuraa pääsee elokuun lopulla järjestettävään finaaliin ja Tarmon tavoite on päästä sinne tänä vuonna kuten pääsimme viime vuonnakin.

Joukkueemme urheilijat venyivät upeisiin suorituksiin; esim. Pekka Haukka teki loistavan uuden korkeushyppyennätyksensä M17-sarjassa; Pekan uusi ennätys kirjataan lukemin 190! Anni Suokas(14) hyppäsi T15-sarjassa hienosti 3-loikkaa 10,95. Vilma Lahti kiiti 80m aitajuoksun aikaan 12,41. Vilma, Mikael Reuna ja Ville Koskela kiidätettiin seuraotteluun yleisurheilurippileiriltä Kuortaneelta Pyrinnön, TU:n ja Tarmon yhteiskuljetuksella eli tämä seuraottelu on tärkeä tapahtuma HämSYn seuroille ja siihen panostetaan.

Pienemmistä urheilijoista on kiitettävä varsinkin niitä, jotka kilpailivat omaa ikäluokkaansa vanhemmissa sarjoissa, jotta saimme osallistujan joka lajiin. Tarmo saavutti 16 mitalisijoitusta 34 lajissa, lisäksi lukemattoman määrän nelos- ja vitossijoituksia. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan osaotteluun, johon tietenkin lähdemme parantamaan myös pistesaalistamme!

Kilpailutulokset löytyvät www.tilastopaja.fi: n sivuilta tulokset-linkin alta kohdasta: Urjala, Vattenfall-seuracup I osaottelu 10.6