Seuravaatesovitus Pullerihallilla 18.12.2019

13.12.2019

Tarmon seuravaatesovitus järjestetään Pullerihallin juoksusuoralla keskiviikkona 18.12.2019 klo 18.00-19.30.

Alla ohje vaatteiden tilaamiseen:

Mene osoitteeseen:

Tarmon koodi on : 00074HT

1. Luo ENSIN oma tili seuraamalla ohjeita (tämä pitää JOKAISEN erikseen tehdä ensimmäisellä kerralla). Tätä varten syötetään oma sähköposti ja oma henk.koht. salasana.
  2. Kun on oma tili luotu, niin voit kirjautua clubshoppiin Tarmon koodilla (joka on 00074HT) -> syötä siis oma käyttäjätunnus, oma salasana sekä Tarmon koodi.
  3. Kun olet kirjautunut niin saavut  ”My account” sivulle mistä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi. Omalta tilitä näet omia tietoja, tilaushistoriikin jne. Tilauksia voi kuitenkin tehdä vain aikana, jona verkkokauppa on Tarmolle auki.
  4. Klikkaa yläreunasta ”TUOTTEET” niin pääset seuran clubshoppiin. Valitse haluamasi tuotteet, koot ja määrät.ja siirrä ne ostoskoriin. Valitse tämän jälkeen joko ”jatka ostosten tekemistä” tai kun kaikki halutut tuotteet on lisätty, klikkaa ”Proceed to checkout”.
  5. Tämän jälkeen aukeaa valikko, josta edetään maksamiseen ja syötetään tilauksessa tarvittavat tiedot.
  6. Maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilaus ei mene läpi, jos maksua ei suorita. ELI MAKSU PITÄÄ SUORITTAA, JOTTA TILAUS REKISTERÖITYY. Maksuvaihtoehtoina on yleisimmät verkkopankit, luottokortit sekä Klarnan -lasku.

Verkkokauppa SULKEUTUU 22.12 klo 23.59. Tämän jälkeen ei siis voi enää tilata!

Toimitukset saadaan todennäköisesti helmikuun aikana.

Lisätietoja Erja Äijälältä  erja.aijala@outlook.com