Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaoston uusi urheilutoiminnan päällikkö esittelyssä

29.11.2019

Moi.

Minä olen Veli-Pekka Kokkonen, "Vellu".

Aloittelen työsarkaani urheilutoiminnan päällikkönä Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaostossa. Ari Markkanen teki hyvää jälkeä edeltäjänäni tähän saakka, vuoden 2020 alusta alkaen minä otan vastaan hänen tehtävänsä. Joulunalusviikkoina perehdyn jo tehtävääni, tutustun seuralle tärkeisiin yhteistyökumppaneihin, rakennan valmiuksia aloittaa työni var... ei vaan lentävällä lähdöllä.

Treenasin ensimmäistä kertaa Kaurialan kentän hiilimurskalla jo 1979, alateini-ikäisenä. Vuosia myöhemmin, jälleen Hämeenlinnassa, tapahtui oman urheilu-urani kenties merkittävin kohokohta, kun voitin korkeushypyn Suomen mestaruuden ennakkosuosikkien nenän edestä.

Urheilusta ei tullut ammattini vaan tieni johti kilpailu-urani jälkeen IT-alalle. Mutta kaiken aikaa sydämeni on sykkinyt urheilulle. Omat lapseni ovat jo ohittaneet isänsä urheilumenestyksessä -- minä nautin ajatuksesta, että olen omalta osaltani luonut heihin kipinän kilpailla ja rakentaa elämäänsä ajatuksella: "Miksi tehdä mitään huonommin kuin osaan..."

Tarmon työpaikkailmoitus osui silmääni sattumalta. Pohdin asiaa 0.7 sekuntia, sitten päätin kirjoittaa hakemuksen.

Tässä siis ollaan, kiitän yleisurheilujaostoa hienosti hoidetusta valintaprosessista ja hyvästä valinnasta.

Seuran puhelin ei vielä ole käytössäni, mutta uskoisin seuran sähköpostiosoitteeni ilmestyvän pian sivustolle. Urheiluseuran toiminnassa ei ole tarkkoja työaikoja, älä epäröi tavoitella minua silloin, kun sinulla on asiaa ja silloin kun se sinulle sopii.