C-sarjan finaali järjestetään Hämeenlinnassa 5.9. Ohessa Tarmon joukkue
Ohessa joukkueet; valituille tulossa s-postia! Lähtö bussilla klo 10.00 Kaurialalsta Matinsaunalta.
Perinteinen Riihimäen Kisko- Hyvinkään Seudun Urheilijat- Hämeenlinnan Tarmo - seuraottelu käydään tänä vuonna Hyvinkäällä tiistaina 18.8. Menemme Hyvinkäälle bussilla, joka lähtee Kaurialasta klo 15.15. Mukaan lähtee ohjaajia opastamaan ja huoltamaan joukkuetta. Sähköpostia tulossa urheilijoiden kotiin...
Joukkue lähtee Nokialle bussikyydillä Kaurialan kentältä keskiviikkona 12.8 klo 15.45. Mukaan otetaan aimo annos kilpailumieltä ja tietty kilpailuasut, omaa evästä. Mukaan lähtee myös ohjaajia ja valmentajia.
TALVIKAUDEN 2020-2021 urheilukoulujen ilmoittautuminen avataan maanantaina 17.8.
Tarmon junnut pärjäsivät loistavasti viikonlopun aikana Hämeen sisulisähuipentumassa, ohessa tuloksia.
Liitteessä ohjeet ilmoittautumisesta urheilukoululaisille, samat ohjeet tietysti myös valmennusryhmäläislle. Tietoa myös lauantain bussikuljetuksesta. HUOM! SEURA MAKSAA ILM.MAKSUT!!!
Liitteissä
Eino Vuori kilpaili Lahdessa juosten ennätyksensä 10,81. Myös muut Tarmon juniorit tekivät hyviä tuloksia,ennätyksiäkin. Ohessa tulosraporttia.