Tarmo halliseuraottelussa 2.sijalle

17.12.2018

Liisa kokeneempien urheilijoiden seurassa.
Elma
Simeon
Riku
Sympaattinen ohjaajamme Suvi ehti opastamaan Siiriä ja Jarinjaa, ennen kuin kävi pamauttamassa oman hienon ennätyksensä 800 metrillä.
Jadessa nauttii 800 metrin juoksusta.
Odessa, Maria, Nelli, Venla, Erika, Emilia, Camilla ja Elma kisafiiliksissä.

Hämeen seudun menestyneimpien seurojen halliseuraottelu kisattiin Tampereella Pirkkahallissa 16.12.2018. Tarmo sijoittui hienosti 2. sijalle suurseura Tampereen Pyrinnön jälkeen.

Päivän kovimman tuloksen tykitti miesten 60m matkalla Eino Vuori. Kovatasoisen kilpailun voitto irtosi ajalla 7.11.

Tarmon urheilijoiden ennätystehtailu jatkui kaikissa sarjoissa.

Mukana kisaamassa oli monia ensikertalaisia yleisurheilukoulusta. Ensikertalaiset suoriutuivat urakastaan mainiosti ja ylittivät suorituksillaan kaikki odotukset.

Linkki tuloksiin

Linkki