100 tasa-arvotekoa - Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan kuuluva hanke

27.10.2017

Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaosto mukana hankkeessa

100 tasa-arvotekoa

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan kuuluvassa 100 tasa-arvotekoa -hankkeessa tehdään uusia ja konkreettisia tekoja tasa-arvon edistämiseksi ja nostetaan erityisesti naisten näkyvyyttä juhlavuoden ohjelmassa.

Tasa-arvo kuuluu suomalaisten itseymmärrykseen ja perusarvoihin ja suomalaisen yhteiskunnan vahvuuksiin. Maailman ensimmäiset vaaleilla valitut naiskansanedustajat olivat suomalaisia. Tasa-arvo sisältyy myös suomikuvaan maailmalla. On tärkeää, että tasa-arvo ja naiset ovat näkyvästi esillä myös juhlavuonna. 100 tasa-arvotekoa on prosessi, jossa luodaan tilaa ja mahdollisuuksia olla moninaisia yhdessä. Ottamalla kaikki kansalaiset mukaan yhteiskunnan täysivaltaisiksi ja tasa-arvoisiksi jäseniksi luomme hyvinvoivaa ja kestävää Suomea myös seuraavaa sataa vuotta varten.

Lue Tarmon osallistumisesta: 100 TASA-ARVOTEKOA

Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaosto

Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaosto ryhtyy UN Womenin kuukausilahjoittajaksi tukeakseen naisia ja ennen kaikkea tyttöjä siellä, missä tukea tarvitaan.

Tasa-arvotekoa pohdittiin yleisurheilujaoston johtokunnassa ja päätöksenä oli se, että " Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilujaosto haluaa olla lisäämässä tyttöjen tasa-arvoa tukemalla koulutusta."