KESÄTOIMINTA LAPSILLE JA AIKUISILLE

24.4.2017 klo 15:15

Tervetuloa yleisurheilemaan!

Seuraavassa lyhyet infot kesän toiminnasta ja linkit ryhmien esittelyyn. Suoraan ryhmien ilmoittautumiseen pääsee ylävalikon kohdasta "Ilmoittaudu mukaan urheilutoimintaan!"

AIKUISET

Juoksukoulu aloittaa aikuisten kesätoiminnot 2.5. Tarjolla on laadukas neljän kerran paketti juoksutekniikasta, harjoitusten rytmittämisestä, lihashuollosta ja ravinnosta. Juoksukoulun vetää Ari Markkanen (ft.).

Tästä mukaan!

Aikuisten urheilukoulu alkaa tiistaina 6.6. ja pitää sisällään 5/9 harjoitusta, joiden aikana käydään hypyt, heitot ja juoksut läpi turvallisesti asiantuntevan valmentajan johdolla. (Ari Markkanen)

Aikuisten urheilukouluun

LAPSET

Juoksukoulu toukokuussa on alakouluikäisille tarkoitettu kuuden kerran spesiaalipaketti juoksemisesta. Vetäjänä toimii urheilutoiminnan päällikkömme Ari Markkanen (ft.), jolla on pitkä kokemus erityisesti juoksuvalmennuksesta.

Lasten juoksukoulu

Liikuntaleikkikoulut ovat tarkoitettu 3-4-vuotiaille ja 5-6-vuotiaille. Ryhmät ovat täynnä tällä hetkellä. Toki kannattaa ilmoittautua varapaikalle meilitse, sillä jaamme 9.6. mennessä vapautuneet paikat ilm.järjestyksessä. Seuraa tilannetta ao. linkistä.

Liikkareihin täältä

Urheilukoulut Kaurialassa on tarkoitettu 7-16-vuotiaille. Urheilukouluissa liikutaan monipuolisesti tutustuen koko yleisurheilun lajikirjoon kullekin ikäryhmälle sopivalla tasolla. Mukaan voi tulla, vaikkei koskaan olisi nähnytkään urheilukenttää!

Kaurialan urheilukoulut

Kortteliyleisurheilukoulut ovat taas täällä. Lähiliikuntaa lähikentillä: Miemala, Vuorentaka, Hauholla Eteläinen ja kirkonkylä, Renko ja uutuutena Idänpää. Hauhon Eteläisissä aloittaa uutena myös liikuntaleikkikoulu 3-6-vuotiaille lapsille.

Kortteliyleisurheilukoulujen tietoihin

Erityisryhmä järjestetään jälleen, mikäli saamme riittävästi ilmoittautuneita. Tutustu lisätietoihin ja ilmoittaudu mukaan!

Erityisliikunnan tiedot

SPESIAALI: PALLOILIJOIDEN TEKNIIKKAKOULU

Palloilijoiden tekniikkakoulussa pureudutaan pikajuoksun saloihin palloilulajien urheilijoiden näkökulmasta. Aamupäivätreenit kerran tai kaksi kertaa viikossa kesälomaviikkojen ajan.

Palloilijoiden tekniikkakoulun lisätiedot

Valmennusryhmiin otetaan myös kilpailemisesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria. Ota yhteyttä urheilutoiminnan päällikköön Ari Markkaseen ja kysele lisää! p. 045 6084150 tai hameenlinnantarmo.markkanen@gmail.com

Tervetuloa mukaan yleisurheilun pariin joko kesäksi tai loppuelämäksi :)