Aikuisten juoksukoulu ja yleisurheilukoulu

9.4.2017


Tarjoamme aikuisille neljän kerran paketin juoksemisesta toukokuussa sekä yleisurheiluoppia kesäkuusta alkaen.

Aikuisten juoksukoulu on neljän harjoituskerran tiivis paketti juoksutekniikasta, lihashuollosta, ravinnosta ja harjoitusten rytmittämisestä. Jokaiseen harjoitukseen sisältyy teemaluento sekä juoksuharjoitus. Yhdellä kerralla pureudutaan erityisesti juoksutekniikkaan, jolloin käytetään apuna videointia, jonka perusteella tekniikasta annetaan henkilökohtaista palautetta ja vinkkejä tekniikan parantamiseksi. Juoksukoulu on tarkoitettu kaikille lähtötasosta riippumatta.

Juoksukoulua vetää urheilutoiminnan päällikkö (Ft.) Ari Markkanen, jolla on pitkällinen kokemus juoksuvalmennuksesta. Tervetuloa mukaan!

Tästä pääset juoksukoulun tietoihin

 

Aikuisten yleisurheilukoulu alkaa ti 6.6. Kaurialassa. Urheilukoulussa käydään yleisurheilun lajikirjoa läpi kattavasti ja turvallisesti osaavan ja kokeneen valmentajan kanssa. Valmentajana toimii urheilutoiminnan päällikkömme Ari Markkanen, jolla on hyvin mittava kokemus yleisurheiluvalmentamisesta takanaan. Arin kanssa käydään läpi hypyt, heitot ja juoksut kesän aikana. Treenejä on yhdeksän kertaa ja kymmenennellä kerralla olet tervetullut testaamaan rajojasi seuranmestaruusotteluihin! Jos et pääse kaikille kerroille, voit ostaa myös viiden kerran treenit.

Tästä pääset yleisurheilukoulun tietoihin