Yksittäislajien SM-kisat pakettiin hallikauden osalta

1.3.2015

Tänään kisailtiin viimeinen päivä nuorten SM-halleissa Turussa. Sunnuntaina radalla nähtiin vielä 4 Tarmolaista nuorta urheilijaa taistelemassa mittaa, kelloa ja kilpasisaria vastaan.

Päivän Tarmolaissuoritukset aloitti Hyvärisen Nea. Lauantain hopeamitalisti juoksi tänään 800m. Nean aika oli 2.22,63 ja sillä ajalla irtosi 5. sija. Juoksijatar itse oli tulokseen ymmärrettävästi hieman pettynyt. Suomalaisen laulajan, Auroran sanoin "Eilisen aurinko laskenut on länteen" eli ei murehdita mennyttä vaan keskitytään tulevaan ja kesällä Nea tulee kisoihin kovempana kuin koskaan! :)

Toisena kentällä nähtiin Sara, joka hääri korkeuspaikalla. 3 ensimmäistä korkeutta Sara taittoi yli ensimmäisellä yrityksellä. Seuraavasta korotuksesta ensimmäinen yritys oli erittäin lähellä mennä yli, mutta hennon hipaisun ansiosta rima tuli kuitenkin alas kannattimiltaan. Rima tippui myös kahdella seuraavalla yrityksellä. Tulokseksi tänään 163 ja 5. sija. Rikkonaiseen harjoituskauteen nähden kelpo suoritus Saralta.

17-vuotiaiden naisten 300metrin juoksussa kisasi Laineen Nea ja Jonna. Molemmille arpoutui rata numero 1, joka on melko armoton rata Kupittaan tiukoissa kaarteissa. Jonnan aika tänään 47.34. Jonna kertoi juoksun jälkeen maistelleensa kolmosen loppusuoralla maitohappoa enemmän kuin koskaan. Sairastelusta parantumaisillaan oleva Nea kellotti 48.16. Nealla jalat toimi tänään kohtuullisen hyvin, mutta flunssan takia hapensaanti ei ollut riittävän tehokasta ja juoksun loppu oli Nealle melko raskas.

Kisat ovat siis paketissa ja viikonlopun anti voidaan todeta kohtuullisen mukavaksi. 1 mitali ja 6 pistesijaa Tarmon pienelle ja piskuiselle joukkueelle on tyydyttävä tulos tältä viikonlopulta! Tästä on siis hyvä lähteä kohti kesää ja ulkolaitumia!