KESÄTEATTERISSA - KIRKAN LAHJE

11.5.2011


Yleisurheilujaosto myy lippuja 23.7. klo 19.00 näytökseen

Hämeenlinnan Tarmon Yleisurheilujaosto myy taas

KESÄTEATTERILIPPUJA

 

 

Tämän vuoden teatterikappale on ”Kirkan lahje”.

 

Hämeenlinnan kesäteatteri esittää hauskan näytelmän mieheksi kasvavasta pojasta, jonka elämän käännekohtiin Kirkan musiikki liittyy. Tanssilavan luona, Kirkan keikalla syttyy pojan vanhempien rakkaus. Ja poika syntyy Ladan takapenkillä matkalla synnytyssairaalaan, kun radiossa soi Kirkan laulamana ”Born to be Wild”. Niin eletään nuoruus, koetaan ensirakkaus ja etsitään itseä halki Suomen… ja Kirkan musiikki soi.

 

Näytelmän ohjaus on Otto Kanervan, kapellimestarina toimii Antti Vauramo, tuottajana   Martti Töttölä.  Rooleissa nähdään mm. Ria Kataja, Tatu Siivonen ja Petja Lähde.

 

Nyt sinulla on mainio tilaisuus hankkia liput ennakkoon ja edullisemmin Tarmon kautta. Myymme lippuja lauantain 23.7. kello 19.00 näytökseen. Lipun hinta on 18 euroa. Jokaisesta lipusta menee Tarmon juniorityön hyväksi 6 euroa. Normaalisti liput maksavat 20 euroa/ kappale eli kauttamme voit hankkia liput todella edullisesti! Voit ostaa lippuja itsellesi tai lahjaksi tai tiedätkö kenties jonkin yrityksen, joka voisi ostaa useammankin lipun? Ota yhteyttä, niin varaamme sinulle liput. Samalla tuet nuorten urheilua.

 

Varsinaiset liput saadaan toukokuussa, kun ne saapuvat painosta. Silloin myös suoritetaan maksu varatuista lipuista. Vielä kaikki eivät tiedä kesän aikatauluista, joten yhteyttä voi ottaa sen mukaan, kun kesän aikataulusi varmistuu.

 

 

Kesäteatteriterveisin, jaoston puolesta

 

 

 

Kirsi Haavisto                              Kirsi-Marja Koskela

050-3683841                               040-7370588

                                                     kirsi-marja.koskela@edu.riihimaki.fi