SM-VIESTEIHIN LÄHTEVILLE!

5.7.2010

Tietoa viikonlopun viestimatkasta, lue!

SM-viestikisoihin lähtee bussikuljetus perjantaina 9.7 klo 12.00 Matinsaunalta. Sitä ennen bussi on hakenut Riihimäeltä 13-15 kiskolaista jo mukaan. Vuodepaikkoja on 38-40 ja nukkujia yhteensä 39-41 eli lattiapatjoille ei kovin moni siis kuitenkaan tule joutumaan. ( K-M varautuu ottamalla mukaan yhden patjan ja makuupussin, joku toinen voisi tehdä saman, niin sitten varmasti jo pärjäämme.)

Majoituspaikkamme on Pietarsaaressa Stadshotellet eli Kaupunginhotelli - osoite Kanalesplanaden 13, 68600 Jakobstad. Majoitus on 8 km päässä Pedersören urheilukentästä ja bussi on lupautunut ajamaan jokusen kerran kentän ja majapaikan väliä lauantaina, jotenka lepäämään pääsee kyllä.

Kilpailijoille on varattu ruokaliput lauantain lounaalle ja päivälliselle ja sunnuntain lounaalle ( päivällistä ei ole enää sunnuntaina tarjollakaan). Erikoisruokavaliot olen ottanut huomioon ja tilannut nimellä ko. henkilöiden ruuat.

Kilpailijat eivät maksa matkasta mitään, jos ovat osallistuneet vuoden mittaan seuran ilmoittamiin talkootöihin. Huoltajien maksu matkasta on 40€/yö eli 80€/koko viikonloppu, jolla saa siis majoituksen, hotelliaamiaiset sekä bussikuljetukset. Huoltajien osuuden voi maksaa tilille 568000-4109981.

Viimeinen viesti on sunnuntaina klo 17.00, jotenka lähdemme kotiin päin n. klo 18.00 tienoilla. Kilpailijat muistavat tietenkin ottaa mukaan kilpailuasunsa ja seuran edustusverkkarit, kilpailusääntöjen mukaan SM-kisoissa on oltava seuran asu päällä. JA TIETENKIN OTETAAN MUKAAN ROPPAKAUPALLA KILPAILUMIELTÄ! Eli Matinsaunalla tavataan!