Ajankohtaista

Lisenssit 2011 (2.1.2011)
Nuorten lisenssit ovat voimassa. Aikuisten lisenssit myös maksettu ja siis voimassa, mutta ohjelma - mikä ei pitäisi olla mahdollista- sijoitti maksut vuodelle 2010. Kirsi-Marjalla lista maksetuista ja SUL tutkii, miksi ohjelma törttöilee ja laittaa ne ajan tasalle. Jos ilmoittaudut kisaan, tee se sähköpostitse. Kuitti maksetuista on kyllä olemassa eli asia SUL:n mukaan ok- eli vakuutukset voimassa, kestää vain tod. näköisesti ensi viikon alkuun, että saadaan nimet kilpailukalenterin rekisteriin.
Muutamilla on vielä tilittämättä Lumilyhty-arpojen rahat. Rahat tilitetään tilille 568000-4109981. Toimithan pikaisesti!
Tarmon riveissä kesällä edustanut Rasmus esiintyy YLEn ohjelmassa "Baletti on kivaa". Rasmus opiskelee Suomen Kansallisoopperan balettikoulussa. 28.12 esitetyssä jaksossa on mukana myös viime kesän viikkokisoista Kaurilasta pieni pätkä. Ohjelma on mahdollista katsoa YLE Areenassa tammikuun ajan.
Rauhallista joulua! (23.12.2010)
Tarmo toivottaa kaikille oikein rentouttavaa ja rauhallista joulua!
Lumilyhty-kalentereiden tilityksiä puuttuu vielä, muistathan hoitaa tilityksesi heti, kun olet kaupannut omat kalenterisi!
Vuoden 2010 Tuloskirja luettavissa materiaalisalkussa. Mikäli kirjasessa on puutteita, ilmoitathan siitä Villelle joko sähköpostitse ville.vepsa@lpt.fi tai puhelimitse 045-2045871
Torstaina 2.12 kello 18.45, verrytelleenä paikalle viskomaan pitkälle!
Iida Lehtonen ja Elina Kurki vauhdissa Nike- juniorihalleissa! Suvi Myllyssä.
RSS ATOM