Tarmo sijoittui toisessa Vattenfall Seuracupin tasaisessa osakilpailussa viidenneksi.
Seuraennätykset, ym.
Tarmolaiset nappasivat Ratinasta ensimmäisenä kilpailupäivänä 23 mitalia, joista 9 oli kultaisia, 12 hopeisia sekä kaksi pronssin värisiä! Toisena päivänä saaliiksi saatiin 11 kultaa, 4 hopeaa, ja 3 pronssia! Hieno suoritus koko joukkueelta!
Ville Vepsälle hopeaa - Tuula Yrjölälle pronssia
YU-jaoston hallitus haluaa lämpimästi kiittää kaikkia maratonin järjestelyihin osallistuneita talkootyöläisiä. Huolimatta erittäin lämpimästä ilmasta onnistuimme hyvin. Kiittävää palautetta on tullut; nuorimmat talkoolaiset olivat 9-vuotiaita ja vanhimmat kahdeksankympin korvilla. On hienoa puhaltaa yhteen hiileen ja onnistua. HYVÄ JUOKSIJAT JA TARMOLAISET!
Miesten maratonin nopein Jussi Vehviläinen
T13 Nea Hyvärinen kolmiloikassa SE 11.75 - 2.pv Nea ja Pinja Karhunen seuraennätysten kimpussa...
Päivitys 20.7. - Tilastopajacup
Tässä Tarmon joukkue kyseisiin karkeloihin! Ja bussihan lähtee perinteisesti klo 16.00 Matin saunalta.
Erkka Seppänen , Ville Koskela , Arttu Seppänen , Mikael Reuna