Kilpailut käytiin Suomi-Ruotsi maaottelun jälkitunnelmissa sunnuntaina 29.8. Hieno suoritus, mitaleille seitsemässä kymmenestä!
Liikuntaleikkikoulu, yleisurheilukoulu, valmennusryhmä, aikuisten yleisurheilukoulu, maratonkoulu
Tämän vuoden 14-15- vuotiaiden nuorten suomenmestaruuksista kamppaillaan Helsingin Eläintarhan kentällä. Tarmolaisten edesottamuksia alla:
Ensimmäisenä kilpailupäivänä tarmolaiset tulessa suoralla, hiekkalaatikolla ja kiekkoringissä! Toisena päivänä Mikael lusikan makuun ja Ville kasilla! Viimeisenä päivänä tulessa Emilia, Harri ja Vilma!
Ohessa Tarmon MUUTETTU joukkue viesteihin. Varmistathan osallistumisesi mahdollisimman pian Villelle, numeroon 045-2045871!
Tarmo sijoittui toisessa Vattenfall Seuracupin tasaisessa osakilpailussa viidenneksi.
Seuraennätykset, ym.
Tarmolaiset nappasivat Ratinasta ensimmäisenä kilpailupäivänä 23 mitalia, joista 9 oli kultaisia, 12 hopeisia sekä kaksi pronssin värisiä! Toisena päivänä saaliiksi saatiin 11 kultaa, 4 hopeaa, ja 3 pronssia! Hieno suoritus koko joukkueelta!
Ville Vepsälle hopeaa - Tuula Yrjölälle pronssia
YU-jaoston hallitus haluaa lämpimästi kiittää kaikkia maratonin järjestelyihin osallistuneita talkootyöläisiä. Huolimatta erittäin lämpimästä ilmasta onnistuimme hyvin. Kiittävää palautetta on tullut; nuorimmat talkoolaiset olivat 9-vuotiaita ja vanhimmat kahdeksankympin korvilla. On hienoa puhaltaa yhteen hiileen ja onnistua. HYVÄ JUOKSIJAT JA TARMOLAISET!