Ajankohtaista

Hämeen Liikunta ja Urheilu on myöntänyt Tarmolle lasten ja nuorten seuratoiminnan kehittämistukea harrastusmahdollisuuksien lisäämiseen 6-19-vuotiaille 3000 euroa.
Samalla valmentajien tapaaminen ja sovittavat pelisäännöt niistä viesteistä, joihin joukkueet osallistuvat. Valmennustoimikunnan puheenjohtaja Ilkka Seppänen paikalla.
Kaikille kesän ohjaajille, kello 18.30 Kaurialassa!Myös työsopimusten allekirjoitus samalla eli varaa mukaan tilinumerosi jollei se vielä ole palkanmaksajalla!Ja myös verokortin kopio jollei sitä vielä ole toimitettu!
Hei valmennusryhmäläiset( ja urheilijasopimuseksen tehneet ), muistattehan ilmoittautua Tiinalle toimitsijatehtäviin Hippo-kisoihin. Jollet itse pääse, niin muistathan järjestää jonkun tilallesi paikalle.
Tarmon pyöreän merkin voi halutessaan ommella collegepaidan rintaan. Kysy merkkiä Kirsi-Marjalta. Merkin hinta 1€ kpl.
Viestileiritys sunnuntaina 22.5 klo 18.00 alkaen Kaurialassa
Tarkasta ryhmien aikataulut kesän harjoitusryhmien sivuilta, pieniä muutoksia on tehty!
Valmentajat: muistathan lähettää ryhmäsi urheilijoiden nimet ja kevään kuulumiset Vepsälle! Kerro myös itsestäsi valmentajana. Urheilijat: muistathan lähettää kuvasi nettisivuja varten Vepsälle!
Yleisurheilujaosto myy lippuja 23.7. klo 19.00 näytökseen
Pinja Karhunen kilpaili Espoossa 7.5. Tuloksina moukarissa 35,45, jolla irtosi hopeaa, kuulassa 9,95, jolla irtosi voitto sekä kiekossa 36,80 mikä riitti myös voittoon. Pinja kilpailee sarjassa T13.
RSS ATOM