Tarmon yleisurheilujaoston hieno kausi sai arvoisensa päätöksen perinteisesti Hämeen Suojassa. Urheilukauden huipentumina voidaan pitää junioritoiminnan kasvua, nuorison komeaa mitalisaalista Pm- ja SM-tasoilla sekä hienoa ja kasvavaa seurahenkeä kaikilla tasoilla! Kuten puheenjohtaja KM Koskela puheessaan totesi, on toiminnasta tullut myös entistä monipuolisempaa, liikkujia on nyt aina 4-vuotiaasta veteraaniin saakka, kuten nykyajan urheiluseurassa pitääkin. Tämä olkoon nuorisovalmennuspäällikön iso kiitos ja kumarrus kaikille seuratoimijoille, tästä on hyvä jatkaa!
Tarmon hallikisat keräsivät lähes 50 nuorta urheilijaa kilpailemaan kovista tuloksista ja palkinnoista. Suuri kiitos urheilijoille ja toimitsijoille!
Tarmon perinteiset hallikilpailut järjestetään Pullerihallilla tiistaina klo 17.30 alkaen. Urheilijat ajoissa paikalle, vähintään puoli tuntia ennen oman lajin alkua! Pituushypyssä kolme (3) lajisuoritusta!
Sunnuntaisin kello 19.00 mahdollisuus osallistua venyttely/lihashuoltotuokioon kaikilla nuorisovalmennettavilla. Paikkana Pullerihalli. Ohjaajina häärivät talven aikana Ville ja Jyrki.
Näkyvillä vasemmassa palkissa, treenin iloa!
Seivästreenit pidetään aina perjantaisin kello 15.30. Urheilijat tuolloin paikalla verrytelleenä!
SLU:n jokavuotinen lumilyhtykalenterimyynti on startannut taas!
Tarmon pieni mutta pippurinen joukkue nappasi kolme mitalia ja pistesijan Ratinassa käydyistä Pm-otteluista!
Lauantaina 18.9 on Hämeenlinnan torilla Ruska- ja kielitoritapahtuma, jossa on mukana Tarmon YU-jaosto esittelemässä toimintaansa. Tule käymään teltallamme ja näe samalla monia muista esityksiä torilla, esim. räp-esityksiä jne. Tapahtuma klo 10-15 ja esityksiä välillä 11-14.
Hämeen piirin piirileirityshaku sekä kolmen piirin yhteinen alueleirihaku on parhaillaan meneillään.