Lumilyhty-kalentereiden tilityksiä puuttuu vielä, muistathan hoitaa tilityksesi heti, kun olet kaupannut omat kalenterisi!
Vuoden 2010 Tuloskirja luettavissa materiaalisalkussa. Mikäli kirjasessa on puutteita, ilmoitathan siitä Villelle joko sähköpostitse ville.vepsa@lpt.fi tai puhelimitse 045-2045871
Torstaina 2.12 kello 18.45, verrytelleenä paikalle viskomaan pitkälle!
Iida Lehtonen ja Elina Kurki vauhdissa Nike- juniorihalleissa! Suvi Myllyssä.
Tarmon yleisurheilujaoston hieno kausi sai arvoisensa päätöksen perinteisesti Hämeen Suojassa. Urheilukauden huipentumina voidaan pitää junioritoiminnan kasvua, nuorison komeaa mitalisaalista Pm- ja SM-tasoilla sekä hienoa ja kasvavaa seurahenkeä kaikilla tasoilla! Kuten puheenjohtaja KM Koskela puheessaan totesi, on toiminnasta tullut myös entistä monipuolisempaa, liikkujia on nyt aina 4-vuotiaasta veteraaniin saakka, kuten nykyajan urheiluseurassa pitääkin. Tämä olkoon nuorisovalmennuspäällikön iso kiitos ja kumarrus kaikille seuratoimijoille, tästä on hyvä jatkaa!
Tarmon hallikisat keräsivät lähes 50 nuorta urheilijaa kilpailemaan kovista tuloksista ja palkinnoista. Suuri kiitos urheilijoille ja toimitsijoille!
Tarmon perinteiset hallikilpailut järjestetään Pullerihallilla tiistaina klo 17.30 alkaen. Urheilijat ajoissa paikalle, vähintään puoli tuntia ennen oman lajin alkua! Pituushypyssä kolme (3) lajisuoritusta!
Sunnuntaisin kello 19.00 mahdollisuus osallistua venyttely/lihashuoltotuokioon kaikilla nuorisovalmennettavilla. Paikkana Pullerihalli. Ohjaajina häärivät talven aikana Ville ja Jyrki.
Näkyvillä vasemmassa palkissa, treenin iloa!