Tarmon jäsenmaksu vuonna 2011 on 14€. Mikäli perheessä on useampi henkilö, ensimmäinen maksaa 14€ ja seuraavilta jäsenmaksu on 3,50€. Jäsenmaksut maksetaan 31.3.2011 mennessä tilille 568000-412151. Urheilijoiden jäsenmaksu sisältyy urheilukoulu/ urheilijamaksuun.
Tilaukset 15.4 mennessä Intersporttiin. Huom! Asicsin lenkkarit -40% ovh.
Sunnuntaisen päivän kovimmasta tempusta vastasi Iida Lehtonen kahdella kultamitalillaan. Nuorisovalmennuspäällikön iso kiitos ja kumarrus koko joukkueelle, meillä on paras seura! Ohessa vielä lusikalla palkittuja:
Neljään kontaktikertaan perustuva Suomen Urheiluliiton Juoksukoulu on aloittelijan tuki ja harrastajan olkapää. Juoksuvalmentajamme Kari Virtanen ja Ville Vepsä jakavat vinkkejä treenaamiseen, juoksutekniikkaan ja ravintoon liittyen!
Pullerilla sunnuntaina 27.3 klo 12-14
Bussi starttaa perinteisesti Matin Saunalta klo 08.00 sunnuntaina 20.3. Tarmon joukkueen vahvuus tänä vuonna 28 atleettia!
Tarmon junioritoiminnan ohjaajia koulutetaan tänä keväänä myös seuran sisäisesti.
11 urheilijaa, 24 lajisuoritusta, 14 ennätystä, 5 mitalia. M-A-H-T-A-V-A-A!! Viikonloppuja (niinhän ne kaikki) kun on mukava olla Tarmolainen! Kovimmasta ennätysparannuksesta vastasi Lehtosen Iida, lähes 21 sekunnin enkkaparannuksella 1000 metrillä, onnea hopeasta!
Hallihuipentuma pidetään 20.3 Pirkkahallissa. lähtö Matin Saunalta klo 08.00. Mukana myös pari Tarmon väreissä edustavaa viestikvartettia!