Kultakeskus Gamesin toimitsijalistat on nyt päivitetty kilpailun omille sivuille, käy tsekkaamassa, ja ilmoita Villelle (045-2045871) mahdollisimman pian, mikäli olet estynyt!
Hei Tarmolainen! Toimitahan tämän viikon torstaihin mennessä seura-asusi Villelle (045-2045871) niin saadaan painatukset kuntoon! Helpoin toimitus Kaurialan kentälle tiistaina tai torstaina 17.30-19.30!
Tämän vuoden toimitsijailta Osuusmeijerin Karikon mökillä maanantaina 6.6 siis klo 18.00. Saunat lämpiävät, pientä purtavaa tarjolla ja jutustelua kesän kisoista. Tervetuloa!
Mitaleita ropisi useassa ikäluokassa!
Hämeen Liikunta ja Urheilu on myöntänyt Tarmolle lasten ja nuorten seuratoiminnan kehittämistukea harrastusmahdollisuuksien lisäämiseen 6-19-vuotiaille 3000 euroa.
Samalla valmentajien tapaaminen ja sovittavat pelisäännöt niistä viesteistä, joihin joukkueet osallistuvat. Valmennustoimikunnan puheenjohtaja Ilkka Seppänen paikalla.
Kaikille kesän ohjaajille, kello 18.30 Kaurialassa!Myös työsopimusten allekirjoitus samalla eli varaa mukaan tilinumerosi jollei se vielä ole palkanmaksajalla!Ja myös verokortin kopio jollei sitä vielä ole toimitettu!
Hei valmennusryhmäläiset( ja urheilijasopimuseksen tehneet ), muistattehan ilmoittautua Tiinalle toimitsijatehtäviin Hippo-kisoihin. Jollet itse pääse, niin muistathan järjestää jonkun tilallesi paikalle.
Tarmon pyöreän merkin voi halutessaan ommella collegepaidan rintaan. Kysy merkkiä Kirsi-Marjalta. Merkin hinta 1€ kpl.
Viestileiritys sunnuntaina 22.5 klo 18.00 alkaen Kaurialassa