Tarmo sijoittui vuoden valtakunnallisessa seuraluokittelussa sijalle 26. Parannusta viime vuoteen on huima 29 sijaa. Sijoitus on korkea ja kiitos noususta kuuluu kaikille urheilijoillemme. Yli 15-vuotiaat keräävät luokituspisteitä ja pm-pisteitä, 14-15-vuotiaat mahdollisia SM-pisteitä ja sitä nuoremmatkin ovat mukana, koska seuran lisenssit lasketaan mukaan pisteisiin kertomalla ne 0,25:llä.
YU-jaosto myy jälleen Lymilyhty-kalenreita 5€/kpl. Joka arvasta jää 2,50€ seuralle, arpoja on myynnissä yhteensä 400 kpl. Tuottoa käytetään erilaisten leirien tukemiseen ( Vierumäki tammikuussa, alueleiri jne. Leireistä lisäinfoa tulossa myöhemmin.)
Suurin osa on jo maksanutkin tilaamansa kisaliput, mutta osalla on vielä maksamatta. Kiirehdi, jotta saamme liput lunastettua kaikille!
Urheilukouluinfoa! (29.9.2011)
Tiistain treeneissä käyville! Muistattehan pitää aina mukana myös ulkoliikuntavarustuksen, emme ole koko aikaa sisätiloissa!
4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulussa pari paikkaa jäljellä, tiedustelut: Nuorisovalmennuspäällikkö Villeltä 045-2045871 tai vepsvill@lpt.fi
Viikonloppuna urheiltiin Tarmolaisittain varsin mallikkaasti! Pinja Karhunen paiskoi uuden T13 kiekon Piiriennätyksen 46,06 Sipoossa syysheitoissa. Yrjölän Aleksi puolestaan vei piirinmesteruuden P12 5-ottelussa pistein 2035 ottaen 3 lajivoittoa. Tarmolaispanosta Tampereen otteluissa täydensi Joonatan Veijola P9-sarjan 4-ottelun pronssilla. Ottelusarjaan mahtui korkeuden seuraennätys 125, hienoa!
Muistakaahan hakea ensi harjoituskauden leirityksiin. Piirileirit tarkoitettu 1996-1998 syntyneille junnuille ja alueleirit 1992-1996 syntyneille. Hakuaika päättyy 30.9.
Suomalaisiin iskenyt juoksubuumi elää vahvana myös Hämeenlinnassa. Tarmon Maratonkouluun on vielä pari paikkaa vapaana, nopeat syövät hitaat! Kaikille maratonkoululaisille henkilökohtainen harjoitusohjelma sekä osallistumisoikeus Hämeenlinnan Kaupunkimaratonin puolikkaalle!