Neljän piirin ( Häme, Satakunta, Varsinais-Suomi ja Etelä-Pohjanmaa) 17-vuotiaiden ottelu käydään Kaurialassa tiistaina 2.8 klo 16.00 alkaen. Toimitsijoita tarvitaan runsaasti, koska lajeja on yhteensä 38. ILMOITTAUDU toimitsijaksi joko Olkulle ( 040-7572332) tai Kirsi-Marjalle ( 040-7370588).
Tarmolaiset nappasivat tukun mitaleja nuorten pm-kisojen ensimmäisenä päivänä. Nousujohteinen vire näkyy myös kauden sekä uran parhaina tuloksina laajalla rintamalla. Toisena päivänä mitaleita Tarmolaisille kertyi kuusi kappaletta. Kisojen mitalisaalis siis yhteensä 17 mitalia, hienoa!
Tutustu mitä voit tilata seuran kautta ja toimi ennen 28.7.2011!
Pinja Karhunen paranteli omia ennätyksiään Vehmaan aluekilpailuissa viime viikonloppuna. Nyt ennätykset kirjataan kuulassa (2,5kg) lukemiin 12,33 sekä kiekossa (600g) lukemiin 43,60. Molemmat tulokset oikeuttavat myös tämän kauden ikäkausitilastossa toiseen sijaan!
SM-viestit sujuivat Tarmolaisilta mallikkaasti. Lauantaina sekä M17 että N17 sarjojen joukkueet selvittivät tiensä loppukilpailuun. Tytöt painelivat lopulta sijalle 5 ajalla 49,53. Myös miesten viestikvartetti piti tonttinsa puhtaana uuden seuraennätyksen (43,91) turvin. Sunnuntaina Tarmon 17-vuotiaat nuoret juhlivat aitamatkoilla saalistaen 2. hopeamitalia. Tytöille hopea irtosi ajalla 59,40 joka on myös uusi seuraennätys. Pojat pääsivät pistelemään finaalissa hurjaa vauhtia, 55,14, joka lopulta oikeutti hopeamitaliin HKV:n jälkeen. Molempien Tarmolaisjoukkueiden ajoilla oltaisiin voitettu mestaruudet myös 19-vuotiaiden sarjoissa.
Muutamia ohjeistuksia seuran juoksijoille
Lounais-suomen alueviestit kilpailtiin Tampereen Ratinassa tiistaina 28.6. Tarmolta oli mukana kymmenen joukkuetta, joista peräti kuusi juoksi itsensä podiumille! Ohessa tuloksia sekä pari kuvaa kisoista.
Tarmon kesän 2011 toiset viikkokisat kilpailtiin Kaurialan stadionilla tiistaina 28.6. Urheilijoita oli paikalla toistasataa, nauttimassa aurinkoisesta säästä ja hyvistä olosuhteista.
Tarmon myymiä kesäteatterilippuja on vielä jäljellä 23.7 klo 19.00 näytökseen. Lipun hinta 18 euroa (normaalihinta 20 euroa). Joka lipusta 6 euroa Tarmon junioreiden yu-toimintaan. Näytös on "Kirkan lahje". Jos kiinnostaa ja aikataulu sopii sinulle, niin ota yhteys Kirsi-Marjaa ( 040-7370588).
Tarmolaiset ottelivat urakalla Toijalassa ja Kangasalla 21-22.6. Joukkueessa kahdeksan junioria, tuloksena 3 mitalia sekä muita hyviä sijoituksia sekä omia ennätyksiä!