Muistathan tehdä ilmoittautumisesi kilpailukalenterin kautta ajoissa ja ilmoita myös ajoissa Tiina Hyväriselle osallistumisestasi, jotta kisamaksusi on ajallaan suoritettu. Maksu on oltava hoidettuna 4.8 mennessä myöskin! Katso myös etusivulta linkki" SM-kisa INFO!"
Noora hurjassa vauhdissa DN-Galanissa. 100m aidat 14,67, jolla irtosi kolmas sija (ae 14,62 PB), 200 metrillä myös ennätys 26,10 (PB), jolla irtosi kakkossija. Jutta aidoissa tulokseen 15,95.
Tarmon joukkue on viime viikon valmistautunut sisulisähuipentumaan hurjalla innolla! Monelle juniorille kilpailu onkin kauden päätavoite. Yleisurheilujaosto haluaa toivottaa junioreille tsemppiä kilpailuihin!
Torstaina ja perjantaina taisteltiin Hämeen piirinmestaruuksista Tampereen Ratinassa. Kovimmista tuloksista vastasivat vielä M17 sarjassa kilpaileva Ville Koskela (korkeutta 190) sekä hurjaa nousua pikajuoksuareenoilla tekevä Sampo Kiviharju ajallaan 10,98 satasella!
Talven ryhmien ilmoittautuminen on avattu. Urheilukoululaiset voivat nyt myös ilmoittautua mukaan koko vuodeksi! Käyhän tutustumassa talvitoimintaamme (lisää ryhmiä julkaistaan vielä ensi viikolla)
Neljän piirin ( Häme, Satakunta, Varsinais-Suomi ja Etelä-Pohjanmaa) 17-vuotiaiden ottelu käydään Kaurialassa tiistaina 2.8 klo 16.00 alkaen. Toimitsijoita tarvitaan runsaasti, koska lajeja on yhteensä 38. ILMOITTAUDU toimitsijaksi joko Olkulle ( 040-7572332) tai Kirsi-Marjalle ( 040-7370588).
Tarmolaiset nappasivat tukun mitaleja nuorten pm-kisojen ensimmäisenä päivänä. Nousujohteinen vire näkyy myös kauden sekä uran parhaina tuloksina laajalla rintamalla. Toisena päivänä mitaleita Tarmolaisille kertyi kuusi kappaletta. Kisojen mitalisaalis siis yhteensä 17 mitalia, hienoa!
Tutustu mitä voit tilata seuran kautta ja toimi ennen 28.7.2011!
Pinja Karhunen paranteli omia ennätyksiään Vehmaan aluekilpailuissa viime viikonloppuna. Nyt ennätykset kirjataan kuulassa (2,5kg) lukemiin 12,33 sekä kiekossa (600g) lukemiin 43,60. Molemmat tulokset oikeuttavat myös tämän kauden ikäkausitilastossa toiseen sijaan!
SM-viestit sujuivat Tarmolaisilta mallikkaasti. Lauantaina sekä M17 että N17 sarjojen joukkueet selvittivät tiensä loppukilpailuun. Tytöt painelivat lopulta sijalle 5 ajalla 49,53. Myös miesten viestikvartetti piti tonttinsa puhtaana uuden seuraennätyksen (43,91) turvin. Sunnuntaina Tarmon 17-vuotiaat nuoret juhlivat aitamatkoilla saalistaen 2. hopeamitalia. Tytöille hopea irtosi ajalla 59,40 joka on myös uusi seuraennätys. Pojat pääsivät pistelemään finaalissa hurjaa vauhtia, 55,14, joka lopulta oikeutti hopeamitaliin HKV:n jälkeen. Molempien Tarmolaisjoukkueiden ajoilla oltaisiin voitettu mestaruudet myös 19-vuotiaiden sarjoissa.