Ohessa lajiohjelma sekä lisätietoa kilpailijoille. Tervetulleita kaikki 4-13-vuotiaat juniorit! Kilpailukokemusta ei tarvita =)
Tuloskirja löytyy vasemmasta palkista pdf. muodossa. Korjaukset ja lisäyksen suoraan Villelle, vepsvill@lpt.fi . Nauttikaa tarmolaistilastoista!
Karin aika Amsterdamin maratonilla oli 2.45,48. Maratonin voitti huipputuloksella 2.05,53 Kenian Wilson Chebet. Kari oli kilpailun neljänneksi nopein suomalainen juoksija. Sää tulppaanimaassa oli Maratonjuoksuun erinomainen, syksyisen aurinkoinen.
Tarmo sijoittui vuoden valtakunnallisessa seuraluokittelussa sijalle 26. Parannusta viime vuoteen on huima 29 sijaa. Sijoitus on korkea ja kiitos noususta kuuluu kaikille urheilijoillemme. Yli 15-vuotiaat keräävät luokituspisteitä ja pm-pisteitä, 14-15-vuotiaat mahdollisia SM-pisteitä ja sitä nuoremmatkin ovat mukana, koska seuran lisenssit lasketaan mukaan pisteisiin kertomalla ne 0,25:llä.
YU-jaosto myy jälleen Lymilyhty-kalenreita 5€/kpl. Joka arvasta jää 2,50€ seuralle, arpoja on myynnissä yhteensä 400 kpl. Tuottoa käytetään erilaisten leirien tukemiseen ( Vierumäki tammikuussa, alueleiri jne. Leireistä lisäinfoa tulossa myöhemmin.)
Suurin osa on jo maksanutkin tilaamansa kisaliput, mutta osalla on vielä maksamatta. Kiirehdi, jotta saamme liput lunastettua kaikille!
Urheilukouluinfoa! (29.9.2011)
Tiistain treeneissä käyville! Muistattehan pitää aina mukana myös ulkoliikuntavarustuksen, emme ole koko aikaa sisätiloissa!
4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulussa pari paikkaa jäljellä, tiedustelut: Nuorisovalmennuspäällikkö Villeltä 045-2045871 tai vepsvill@lpt.fi
Viikonloppuna urheiltiin Tarmolaisittain varsin mallikkaasti! Pinja Karhunen paiskoi uuden T13 kiekon Piiriennätyksen 46,06 Sipoossa syysheitoissa. Yrjölän Aleksi puolestaan vei piirinmesteruuden P12 5-ottelussa pistein 2035 ottaen 3 lajivoittoa. Tarmolaispanosta Tampereen otteluissa täydensi Joonatan Veijola P9-sarjan 4-ottelun pronssilla. Ottelusarjaan mahtui korkeuden seuraennätys 125, hienoa!