Helatorstaina juostiin Hämsyn Pm-sisulisämaastot Lempäälässä. Mukanaan tarmolaiset toivat 2 hopeaa sekä 4 pronssia. Ohessa mitalistit:
Kesän ohjaajille suunnattu ohjaajakoulutus järjestetään Kaurialassa keskiviikkona 30.5 kello 17 alkaen. Be there or be square! 8)
Tarmon seura-asut ovat saapuneet, lukuunottamatta junnukokojen (alle 164) kisapaitoja.
Kevään kisoja! (23.4.2012)
Pullerihallilla järjestetään yu-koulutusta vanhemmille ja seuratoimijoille keskiviikkona 18.4 kello 17-21. Koulutettavilla on tuolloin "etuajo-oikeus" suorituspaikoilla.
Voit kuitenkin tiedustella haja- ja peruutuspaikkoja suoraan Villeltä (045-2045871 tai vepsvill@lpt.fi)
Moro vanhemmat! Oletko uusi yleisurheilun parissa. Haluaisitko oppia perusteet yleisurheilun kilpailusäännöistä ja periaatteista?
Asicsin juoksukengistä -40% ja muitakin hyviä tarjouksia Hämeenlinnan Intersportissa Tarmolaisille torstaina 12.4 klo 18-20. Käykäähän tutustumassa.
Päivän kovimmista tuloksista vastasivat Iida Lehtonen ja Aleksi Yrjölä. Iidalle Suomen tilastojen kovin noteeraus tänä vuonna 1000 metrillä, 3.16,17. Allu puolestaan tykitti 60m 8,13 ja työnsi kuulaa 12,71. Molemmat tulokset oikeuttavat Suomen tilaston 3. sijaan. Nea Hyvärinen nappasi hopeata kuulasta sekä pituudesta kauden parhaillaan. Joonatan Veijola puolestaan ponkaisi P10 kauden korkeimman hypyn koko Suomessa (133) ja tämä oikeutti pronssiin P11-sarjassa.