Kerälän Johannes vetää heittotreenejä tämän vuoden puolella joka keskiviikko klo 18.30 Pullerihallilla. Heittoharkkoihin ovat tervetulleita heittämisestä kiinnostuneet juniorivalmennettavat sekä yli 10-vuotiaat yleisurheilukoululaiset.
Iida Lehtonen nappasi kauden tarmolaisavauksessa vakuuttavan tuplavoiton 150m + 600m. 150 metrillä viime vuonna juostu halliennätys lohkesi 1,50 sekuntia aikaan 21,71, 600 metrillä puolestaan Iidan mukaan "hölkkäiltiin" ja aika painui 1.55. Joonatan puolestaa nappasi tuplavoiton lajeista 150m + korkeus. Korkeudessa ylittyi uusi oma ennätys 126 ja 150m kulki Tarmon kaikkien aikojen kovimpaan aikaan tässä ikäluokassa, 23,69. Onnittelut! Yli kolmensadan juniorin Nike-hallit kilpailtiin perinteisesti Lahden Ahkeran järjestäminä Pajulahden uudessa urheiluhallissa.
Tunturi J8F - taittuva kätevä malli
Ohessa lajiohjelma sekä lisätietoa kilpailijoille. Tervetulleita kaikki 4-13-vuotiaat juniorit! Kilpailukokemusta ei tarvita =)
Tuloskirja löytyy vasemmasta palkista pdf. muodossa. Korjaukset ja lisäyksen suoraan Villelle, vepsvill@lpt.fi . Nauttikaa tarmolaistilastoista!
Karin aika Amsterdamin maratonilla oli 2.45,48. Maratonin voitti huipputuloksella 2.05,53 Kenian Wilson Chebet. Kari oli kilpailun neljänneksi nopein suomalainen juoksija. Sää tulppaanimaassa oli Maratonjuoksuun erinomainen, syksyisen aurinkoinen.
Tarmo sijoittui vuoden valtakunnallisessa seuraluokittelussa sijalle 26. Parannusta viime vuoteen on huima 29 sijaa. Sijoitus on korkea ja kiitos noususta kuuluu kaikille urheilijoillemme. Yli 15-vuotiaat keräävät luokituspisteitä ja pm-pisteitä, 14-15-vuotiaat mahdollisia SM-pisteitä ja sitä nuoremmatkin ovat mukana, koska seuran lisenssit lasketaan mukaan pisteisiin kertomalla ne 0,25:llä.
YU-jaosto myy jälleen Lymilyhty-kalenreita 5€/kpl. Joka arvasta jää 2,50€ seuralle, arpoja on myynnissä yhteensä 400 kpl. Tuottoa käytetään erilaisten leirien tukemiseen ( Vierumäki tammikuussa, alueleiri jne. Leireistä lisäinfoa tulossa myöhemmin.)
Suurin osa on jo maksanutkin tilaamansa kisaliput, mutta osalla on vielä maksamatta. Kiirehdi, jotta saamme liput lunastettua kaikille!
Urheilukouluinfoa! (29.9.2011)
Tiistain treeneissä käyville! Muistattehan pitää aina mukana myös ulkoliikuntavarustuksen, emme ole koko aikaa sisätiloissa!