Tarmottaret, Vilma, Jutta sekä Siiri kilpailivat viikonlopun aikana Helsingin Myllypurossa. Laura Kuusinen kilpaili puolestaan Turun Kupittaalla. Alla tuloksia ja kuvassa viikonlopun korkeimmasta hypystä vastannut Ylitalon Jutta
Kerälän Josse jatkaa heittotreenejä Pullerilla keskiviikkona 8.2 kello 18.30. Tällä viikolla EI heittoharjoitusta!
Tämän vuoden tapahtumakalenteri löytyy päivitettynä sivuston vasemmasta laidasta. Mikäli kalenterissa on puutteita, voitte ilmoittaa siitä suoraan Villelle: vepsvill@lpt.fi
Torstaina 12.1 mahdollisuus sovittaa uusia seura-asujen sovituskokoja hallilla klo 16.45-19.00. Uusi tuulipuku on siis Tarmon perinteisiä värejä noudattava musta-valkoinen Adidaksen malli. EM-kisalippuja on muutamia paketteja jäljellä ( B- ja E-paketteja- la ja su-päiviksi), tiedustelut Kirsi-Marjalta.
Hämeen seudun yleisurheilun halliseuraottelu kilpailtiin sunnuntaina 8.1 Pirkkahallissa. Tarmon joukkue sijoittui kilpailussa kolmanneksi tamperelaisseurojen vanavedessä. Uusia tarmolaisedustajia nähtiin ilahduttava määrä monissa ikäluokissa.
Urheilukoulut, juniorivalmennus sekä liikuntaleikkikoulu jatkuvat normaaliaikataulujen mukaisesti ensi viikolla. Harjoittelu kesäkautta 2012 jatkukoon siis hyvällä asenteella!
Vuoden 2011 aikana kilpaillun Hämeen juoksucupin palkinnot jaetaan halliseuraottelun yhteydessä sunnuntaina 8.1.2012 Pirkkahallissa ennen seuraottelun alkua n. klo 14.40 palkintokorokkeiden luona.
Lumilyhty-arvat (4.1.2012)
Muutamilla on vielä tilittämättä Lumilyhtyarpojen rahat. Hoidathan asian mahdollisimman pian! Juniortilin numero on 568000-4109981.
Hämsyn seuraottelu kilpaillaan Tampereen Pirkkahallissa sunnuntaina 8.1.2012. Joukkueeseen valituille on lähtenyt kutsu meilin välityksellä. Seuraottelussa ottavat toisistaan mittaa Hämeen kymmenen parasta seuraa.