Hämeen seudun yleisurheilun halliseuraottelu kilpailtiin sunnuntaina 8.1 Pirkkahallissa. Tarmon joukkue sijoittui kilpailussa kolmanneksi tamperelaisseurojen vanavedessä. Uusia tarmolaisedustajia nähtiin ilahduttava määrä monissa ikäluokissa.
Urheilukoulut, juniorivalmennus sekä liikuntaleikkikoulu jatkuvat normaaliaikataulujen mukaisesti ensi viikolla. Harjoittelu kesäkautta 2012 jatkukoon siis hyvällä asenteella!
Vuoden 2011 aikana kilpaillun Hämeen juoksucupin palkinnot jaetaan halliseuraottelun yhteydessä sunnuntaina 8.1.2012 Pirkkahallissa ennen seuraottelun alkua n. klo 14.40 palkintokorokkeiden luona.
Lumilyhty-arvat (4.1.2012)
Muutamilla on vielä tilittämättä Lumilyhtyarpojen rahat. Hoidathan asian mahdollisimman pian! Juniortilin numero on 568000-4109981.
Hämsyn seuraottelu kilpaillaan Tampereen Pirkkahallissa sunnuntaina 8.1.2012. Joukkueeseen valituille on lähtenyt kutsu meilin välityksellä. Seuraottelussa ottavat toisistaan mittaa Hämeen kymmenen parasta seuraa.
Tarmon junioritoiminta lähtee lomille huomenna torstaina ja toimintaan palataan jälleen ensi vuoden puolella. Ensi kauden ohjelmat Tarmon netistä. Seuraväen puolesta oikein mukavaa ja liikunnallista joulunaikaa kaikille Tarmolaisille.
Ja Hämäläisen Jaakko tuuraa 5.12.2011-4.1.2012!
Tarmon yleisurheilujaoston talvileiri järjestetään Vierumäen Urheiluopiston mahtavissa olosuhteissa ensi vuoden tammikuussa. Sitovat ilmoittautumiset nettilomakkeella perjantaihin 25.11 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, toimithan siis pian! Leiri on tarkoitettu Tarmon toiminnassa oleville 2002 ja sitä ennen syntyneille junioreille. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa ja leiriohjelmassa on paljon urheilua sekä mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa!
Suomen Urheiluliitto on valinnut Hämeenlinnan Tarmon vuoden 2011 harrastajamäärän kasvattajaseuraksi. Tunnustus on seurausta voimakkaasta juniortyön kehittämisestä. Lisäksi Hämeen piirin palkitsemistilaisuudessa palkittiin seurastamme Nea Hyvärinen piirin sisulisätyttönä, Vilma Lahti ja Ville Koskela Suomen mestareina ja Ville lisäksi arvokisaedustuksestaan nuorten Suomi-Ruotsi-maaottelussa.
Tarmon kauden 2011-2012 kilpailut startattiin maanantaina 28.11 Pullerihallin urheilupyhätössä. Kisoissa nähtiin laaja osanottajakaarti Tarmolaisia ja ilmassa oli hienon urheilujuhlan tuntua. Osanottajia ensimmäinen hallikilpailu keräsi noin kahdeksankymmentä.