Ajankohtaista

Kiireisimmät asiat liittyen urheilutoimintaan ja kilpavalmennukseen voi laittaa meilillä osoitteeseen vepsaville@gmail.com
Hämeenlinnan Tarmo on napannut kaikkien aikojen parhaan sijoituksensa Vattenfall-seuracupissa!
Seuramme on selviytynyt Vattenfall-seuraottelun finaalivaiheeseen Seinäjoella. Lisätietoa valituille lähetetty meilin välityksellä. Mikäli nimesi on varamiehen paikalla, yhteydenotto tulee jälkijunassa. Joukkueemme lähtee matkaan Matin Saunalta perjantaina 31.8 kello 15.00. Mikäli nimesi perässä on vielä kysymysmerkki, vahvistathan osallistumisesi Villelle mahdollisimman pian.
Tarmon ja etelänaapuri Riihimäen Kiskon voimasuhteita mitataan Riihimäen Peltosaaressa tiistaina 4.9. Mikäli sinut on valittu etkä pääse edustamaan, ilmoitathan siitä Villelle välittömästi. Mikäli taas sinua ei ole valittu ja haluat edustamaan, ilmoita myös siitä niin laitetaan nimi joukkueeseen =). Bussi Riihimäelle lähtee Kaurialasta klo 16.30, ottelu alkaa klo 18.00.
Noora Kauranen ja Sampo Kiviharju edustavat Hämeenlinnan Tarmoa viikonlopun Kalevan kisoissa. Kisat ovat ensimmäiset aikuisten sarjan SM-kisat kummallekin urheilijalle
Yleisurheilujaostomme hakee tuntiohjaajia 4-10-vuotiaiden yleisurheilukouluryhmiin.
7-8- vuotiaiden ryhmän toinen harjoitus siirtyy keskiviikkoon, ja lyseon koululle klo 17.00-18.30
17-19.8 taisteltiin 14-17-vuotiaiden SM-mitaleista Vaasassa ja Espoossa. Tarmon kahdeksanhenkinen joukkue nappasi kisoista viisi mitalia sekä neljä pistesijaa. Omat ennätykset sekä venymiset kauden pääkilpailuissa kertovat viime kauden harjoittelun onnistumisesta. Kohti uusia haasteita!
Tarmolta on lähdössä kolmen urheilijan joukkue 16-17-vuotiaiden SM-kisoihin, jotka kilpaillaan Espoossa. 14-15-vuotiaiden SM-kisoihin Vaasaan lähtee viisi urheilijaa.
RSS ATOM