Tarmon nuoren saavuttivat kaksi pistesijaa viime viikonloppuna käydyissä 19-22-vuotiaiden SM-kisoissa. Noora Kauranen nappasi neljännen tilan 200 metrillä ja Lahden Vilma oli kauden parhaallaan kuudes kolmiloikassa. Tarmolta oli mukana SM-kisoissa 5 urheilijaa. SM-kisat jatkuvat 17-19.8 pidettävillä 14-17-vuotiaiden kisoilla, joissa tulessa on yhdeksän tarmolaista
Tutustu yleisurheilujaostomme Talven urheilutoimintaan sivuillamme. Ilmoittautuminen käynnissä!
Tarmolaiset olivat väkevinä Tampereen Ratinassa. Omia ennätyksiä ja vähintään kiitettävä 37 mitalin saalis oli tuomisina kahden päivän reissulta. Kilpailuissa nähtiin kolme kolmoismestaria: Laura Kuusinen, Pinja Karhunen sekä Aleksi Yrjölä. Lisäksi neljä mitalia rohmusi Oskari Turunen. (kuvissa Sannin , Markuksen ja Ollin kanssa). Ohessa Tarmolaismitalistit tuloksineen.
Olemme ensimmäisen seuraotteluosion jälkeen hienosti valtakunnan kahdeksantena. Viisitoista eniten kerännyttä seuraa pääsee valtakunnalliseen finaaliin Seinäjoelle. Olemme valinneet seuraavat juniorit toteuttamaan kyseistä tavoitetta.
Olette jälleen mahdollistaneet seuramme suurimman vuosittaisen tapahtuman onnistuneen toteutuksen.
Haku päällä! (26.7.2012)
Hauholla ei pidetä tänä kesänä yleisurheilukoulua liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Ensimmäisen päivän antina oli Tarmolaisille 12 mitalia. Päivän näyttävimmästä tarmolaissuorituksesta vastasi Noora aitomalla 0,04 sekunnin päähän Kalevan Kisojen tulosrajasta. Myös Harrin satasen veto hetki 400m juoksun jälkeen oli kovaa valuuttaa! Toisena päivänä mitalinsyrjään pääsivät kiinni Jutta, Noora, Siiri sekä Vilma!
Tarmon N19 aitaviestijoukkue vaihtoi sarjaa, mutta tulostahti pysyi samana. SM-hopeaa upealla juoksulla! Joukkueen aika oli 58,73 ja sitä rakentelemassa olivat Siiri Ijäs, Vilma Lahti, Jutta Ylitalo sekä Noora Kauranen. M19- joukkue saavutti kuudennen sijan aitaviestissä. P15 ja T15- joukkueet juoksivat erittäin hyvällä asenteella ja tulevina vuosina Tarmosta on jälleen kasvamassa uusia, kovia viestikvartetteja.