Lehtosen Iida ja Prittisen Sanni kävivät voittamassa Ojoisten koululle koululiikuntaliiton joukkuesuomenmestaruuden Vierumäellä 24.5. Tyttöjen henkilökohtaiset sijoitukset kilpailussa olivat seitsemäs ja viidestoista. Onnittelut tytöille!
Pm- maantiejuoksut juostiin Forssassa 20.5. Tarmolaisilla oli kolmen juoksijan edustus N17 sarjassa.
Pinja Karhunen paiskoi kiekkoa 43,46 Espoon kevätheitoissa 19.5. Tulos on uusi seura- ja piiriennätys. Pinja heittää 750 gramman kiekkoa 14-vuotiaiden sarjassa ja tulokset lupailevatkin komeaa debyyttiä nuorten SM-kisoja ajatellen.
Helatorstaina juostiin Hämsyn Pm-sisulisämaastot Lempäälässä. Mukanaan tarmolaiset toivat 2 hopeaa sekä 4 pronssia. Ohessa mitalistit:
Kesän ohjaajille suunnattu ohjaajakoulutus järjestetään Kaurialassa keskiviikkona 30.5 kello 17 alkaen. Be there or be square! 8)
Tarmon seura-asut ovat saapuneet, lukuunottamatta junnukokojen (alle 164) kisapaitoja.
Kevään kisoja! (23.4.2012)
Pullerihallilla järjestetään yu-koulutusta vanhemmille ja seuratoimijoille keskiviikkona 18.4 kello 17-21. Koulutettavilla on tuolloin "etuajo-oikeus" suorituspaikoilla.
Voit kuitenkin tiedustella haja- ja peruutuspaikkoja suoraan Villeltä (045-2045871 tai vepsvill@lpt.fi)
Moro vanhemmat! Oletko uusi yleisurheilun parissa. Haluaisitko oppia perusteet yleisurheilun kilpailusäännöistä ja periaatteista?