Vattenfall- seuracupin ensimmäinen osa kilpailtiin Nokialla 12.6. Hämeenlinnaan raahattiin ennennäkemätön määrä arvometallia, tukku omia ennätyksiä, sekä Suomen kärkitulos ja Tarmon ennätys! Sanni paineli T12 aidoissa tuloksen 10,17! (Sanni myhäilee kuvassa) Ensimmäisen osakilpailun tarkemmat pistesaaliit myöhemmin Tilastopajan sivuilla.
Nokialla kisaillaan Vattenfall-seuracupin ensimmäinen osakilpailu tiistaina 12.6 klo 18.00 alkaen. Kisabussi starttaa kello 15.45 Matin Saunalta. Ilmoitathan nuorisovalmennuspäällikkö Villelle välittömästi, mikäli olet estynyt edustamaan seuraa/ tulet kisailemaan omalla kyydillä.
Sisulisäviestit juostiin Kangasalla 9.6. Tarmo oli 19 joukkueen voimin liikenteessä ja hienoja sijoituksia saatiin. Parasta kilpailussa oli hyvä yhteishenki sekä tietysti junnujen onnistumiset. Ohessa päivän mitalistit, täydelliset tulokset myöhemmin.
Alustavat joukkueet löytyvät alta. Kts tarkempi info meilistä. Ilmoitathan Villelle mahdollisimman pian, mikäli et pääse osallistumaan. Muokataan kvartetteja sen mukaan! Bussi kisoihin lähtee 9.6 kello 09.00 perinteisesti Matin Saunalta. Ilmoitathan myös, mikäli tulet paikalle omalla kyydillä.
Tarmon kisabussin aikataulut; kaikki liput on nyt lunastettu
Karhusen Pinja paiskoi tänään Urjalassa T14 limppua (750g) lukemille 45,98m. Uusi piirinennätys syntyi vakuuttavan alkukauden jälkeen. Onnittelut!
Renkon kirkonseudun yu-koulu peruttu tältä keväältä. Tervetuloa kanta-Hämeenlinnan toimintaan.
3-4-vuotiaita naperoita mahtuu vielä mukaan kesätoimintaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen etusivun vasemmasta palkista!
Lehtosen Iida ja Prittisen Sanni kävivät voittamassa Ojoisten koululle koululiikuntaliiton joukkuesuomenmestaruuden Vierumäellä 24.5. Tyttöjen henkilökohtaiset sijoitukset kilpailussa olivat seitsemäs ja viidestoista. Onnittelut tytöille!