Ajankohtaista

Hämeenlinnan Tarmo viettää 110-vuotisjuhliaan tänä vuonna, lue juhlavuoden tapahtumista tarkemmin.
Tarmolaiset saalistivat sunnuntaina käydyissä Hämeen piirinmestaruuskilpailuissa 12 mitalia. Omia ennätyksiä Tarmolaiset saavuttivat peräti 45 kappaletta! Kisoissa oli paljon "isojen kisojen" ensikertalaisia, ja meininki kohdillaan. Seuran valmennusporras kiittää kaikkia urheilijanalkuja ja huoltajia onnistuneesta kisatapahtumasta, jälleen!
Seura-asuinfoa! (16.3.2013)
Vahva pohjoistuuli puhaltaa jäätäen jokaisen ulkona liikkuvan. Pullerin hämyisen hallin kestopinnoitteelle on kerääntynyt vajaa sata sporttisen näköistä nuorta ihmistä. Taustajoukkoineen he täyttävät hallin. Ilmassa on sähköä. Lähtölaukaus kajahtaa, samalla kun pituushypyssä jalka lankkuun sujahtaa. Tarmon juniorit ovat valmiita antamaan jälleen kaikkensa!
Tarmon Oskari Turunen voitti SM-hopeaa Mustasaaren Borniahallissa heitetyissä talvimestaruusheitoissa. Oskarin tulos oli 47,09. Tästä on hyvä jatkaa kesään ja pitkien kaarien tavoitteluun.
Tervetuloa Tarmon toimistolle keskiviikkona 6.3 Tarmon päivän kunniaksi. Tänä vuonna 110 vuotta täyttävä seura haluaa tarjota jäsenilleen ja seurasta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua seuran perinteikkääseen toimistoon - ja lukuisiin hienoihin vanhoihin palkintoihin 6.3 klo 10-13 ja 14-17. Tervetuloa!
RSS ATOM