Tarmolaiset olivat väkevinä Tampereen Ratinassa. Omia ennätyksiä ja vähintään kiitettävä 37 mitalin saalis oli tuomisina kahden päivän reissulta. Kilpailuissa nähtiin kolme kolmoismestaria: Laura Kuusinen, Pinja Karhunen sekä Aleksi Yrjölä. Lisäksi neljä mitalia rohmusi Oskari Turunen. (kuvissa Sannin , Markuksen ja Ollin kanssa). Ohessa Tarmolaismitalistit tuloksineen.
Olemme ensimmäisen seuraotteluosion jälkeen hienosti valtakunnan kahdeksantena. Viisitoista eniten kerännyttä seuraa pääsee valtakunnalliseen finaaliin Seinäjoelle. Olemme valinneet seuraavat juniorit toteuttamaan kyseistä tavoitetta.
Olette jälleen mahdollistaneet seuramme suurimman vuosittaisen tapahtuman onnistuneen toteutuksen.
Haku päällä! (26.7.2012)
Hauholla ei pidetä tänä kesänä yleisurheilukoulua liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Ensimmäisen päivän antina oli Tarmolaisille 12 mitalia. Päivän näyttävimmästä tarmolaissuorituksesta vastasi Noora aitomalla 0,04 sekunnin päähän Kalevan Kisojen tulosrajasta. Myös Harrin satasen veto hetki 400m juoksun jälkeen oli kovaa valuuttaa! Toisena päivänä mitalinsyrjään pääsivät kiinni Jutta, Noora, Siiri sekä Vilma!
Tarmon N19 aitaviestijoukkue vaihtoi sarjaa, mutta tulostahti pysyi samana. SM-hopeaa upealla juoksulla! Joukkueen aika oli 58,73 ja sitä rakentelemassa olivat Siiri Ijäs, Vilma Lahti, Jutta Ylitalo sekä Noora Kauranen. M19- joukkue saavutti kuudennen sijan aitaviestissä. P15 ja T15- joukkueet juoksivat erittäin hyvällä asenteella ja tulevina vuosina Tarmosta on jälleen kasvamassa uusia, kovia viestikvartetteja.
Täydelliset tulokset kilpailuista valmistuvat lähipäivinä, mutta sanomattakin on selvää että tarmolaisrintamalla menee vahvasti. Tämän vuoden kirkkaimpana kruununa Iidan ja Sannin kaksoisvoitto T12-sarjassa, sekä lukuisat uudet omat ennätykset. (Iida ja Sanni kuvissa)
Ville tavoittaa jatkossa sähköpostitse osoitteesta:
Rentouttavaa juhannusta kaikille ja perjantaina 22.6 klo 19.00 alkaen Yle-Teemalta tulee "Juhannusjuna"-lähetys, jossa ovat mukana tarmolaiset Tuula ja Erkki Yrjölä. Lähetys on suora ja Tuula ja Erkki polkevat läpi koko yön kuntopyörää eli käy vilkaisemassa miten he pärjäävät!