17-19.8 taisteltiin 14-17-vuotiaiden SM-mitaleista Vaasassa ja Espoossa. Tarmon kahdeksanhenkinen joukkue nappasi kisoista viisi mitalia sekä neljä pistesijaa. Omat ennätykset sekä venymiset kauden pääkilpailuissa kertovat viime kauden harjoittelun onnistumisesta. Kohti uusia haasteita!
Tarmolta on lähdössä kolmen urheilijan joukkue 16-17-vuotiaiden SM-kisoihin, jotka kilpaillaan Espoossa. 14-15-vuotiaiden SM-kisoihin Vaasaan lähtee viisi urheilijaa.
Tarmon nuoren saavuttivat kaksi pistesijaa viime viikonloppuna käydyissä 19-22-vuotiaiden SM-kisoissa. Noora Kauranen nappasi neljännen tilan 200 metrillä ja Lahden Vilma oli kauden parhaallaan kuudes kolmiloikassa. Tarmolta oli mukana SM-kisoissa 5 urheilijaa. SM-kisat jatkuvat 17-19.8 pidettävillä 14-17-vuotiaiden kisoilla, joissa tulessa on yhdeksän tarmolaista
Tutustu yleisurheilujaostomme Talven urheilutoimintaan sivuillamme. Ilmoittautuminen käynnissä!
Tarmolaiset olivat väkevinä Tampereen Ratinassa. Omia ennätyksiä ja vähintään kiitettävä 37 mitalin saalis oli tuomisina kahden päivän reissulta. Kilpailuissa nähtiin kolme kolmoismestaria: Laura Kuusinen, Pinja Karhunen sekä Aleksi Yrjölä. Lisäksi neljä mitalia rohmusi Oskari Turunen. (kuvissa Sannin , Markuksen ja Ollin kanssa). Ohessa Tarmolaismitalistit tuloksineen.
Olemme ensimmäisen seuraotteluosion jälkeen hienosti valtakunnan kahdeksantena. Viisitoista eniten kerännyttä seuraa pääsee valtakunnalliseen finaaliin Seinäjoelle. Olemme valinneet seuraavat juniorit toteuttamaan kyseistä tavoitetta.
Olette jälleen mahdollistaneet seuramme suurimman vuosittaisen tapahtuman onnistuneen toteutuksen.
Haku päällä! (26.7.2012)