Vielä on muutama paikka talvikauden urheilutoimintaan. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti nettisivujen kautta!
Tarmon joukkueet sijoittuivat sijoille 6 ja 14 Toijalassa juostussa maastoviestissä. Yhteensä kisassa oli mukana 28 joukkuetta eli sijoitukset olivat hyviä.
Sisulisämaastoviestit juostaan Toijalassa torstaina 13.9 kello 18.00 alkaen. Kerätään porukalla vielä seuralle kauden viimeisiä pisteitä urakalla! Joukkueita on muokattu tulleiden vaihdosten/peruutusten johdosta. Olisi tavattoman kurjaa jos joku ei ilmoita poisjäännistään ja joukkueen muut jäsenet tulevat paikalle Toijalaan asti turhaan eli MUISTA ILMOITTAA VIIMEISTÄÄN TÄNÄÄN TIISTAINA 11.9 ASIASTA!
Turussa ja Raisiossa on oteltu tänä viikonloppuna. Tarmolta olivat mukana N19-sarjassa Noora Kauranen ja N17-sarjassa Siiri Ijäs
Toimitsijailta tiistaina 11.9 klo 18-20.30 Aulangon ulkoilumajalla. Tervetuloa!
Tiistaina käytiin jokavuotinen seuraottelu Riihimäen Kiskon ja Hämeenlinnan Tarmon kesken Peltosaaren kentällä Riihimäellä.
Kiireisimmät asiat liittyen urheilutoimintaan ja kilpavalmennukseen voi laittaa meilillä osoitteeseen vepsaville@gmail.com
Hämeenlinnan Tarmo on napannut kaikkien aikojen parhaan sijoituksensa Vattenfall-seuracupissa!
Seuramme on selviytynyt Vattenfall-seuraottelun finaalivaiheeseen Seinäjoella. Lisätietoa valituille lähetetty meilin välityksellä. Mikäli nimesi on varamiehen paikalla, yhteydenotto tulee jälkijunassa. Joukkueemme lähtee matkaan Matin Saunalta perjantaina 31.8 kello 15.00. Mikäli nimesi perässä on vielä kysymysmerkki, vahvistathan osallistumisesi Villelle mahdollisimman pian.
Tarmon ja etelänaapuri Riihimäen Kiskon voimasuhteita mitataan Riihimäen Peltosaaressa tiistaina 4.9. Mikäli sinut on valittu etkä pääse edustamaan, ilmoitathan siitä Villelle välittömästi. Mikäli taas sinua ei ole valittu ja haluat edustamaan, ilmoita myös siitä niin laitetaan nimi joukkueeseen =). Bussi Riihimäelle lähtee Kaurialasta klo 16.30, ottelu alkaa klo 18.00.