Hei Huippu-keihäsosaamista Itä-Suomessa – Tietysti Tanhuvaaran Urheiluopistolla!
Harjoittele laadukkaasti läpi kesän, myös riparin aikana. Ohessa linkki Kuortaneen yleisurheiluriparin sivuille. Tää on kova juttu! =)
Tarmon aktiivitoimijoita myös ehdokkaana
Käypä tutustumassa seuraennätyksiin "Ennätykset"-linkistä. Jos huomaat tehneesi uuden ennätyksen kuluneen kauden aikana niin laita tieto uudesta ennätyksestä, sen tekopaikasta ja myös tuuliolosuhteista ( jos kyseessä pikajuoksumatka) nuorisovalmmenuspäällikölle eli Villelle. Talven hiljaisempina kuukausina ehditään sitten tilastoida ennätykset kohdilleen.
VVO hakee vähintään 14-vuotiaita menestyneitä urheilijoita, joita voisi tukea joko ns. sponsoroinnilla tai stipendillä. Hakuaika on 5.10 asti. Käy tutustumassa asiaan ja laita hakemus vetämään! Lisätietoja osoitteesta www.vvo.fi/virkea
Tänä vuonna Tarmo osallistuu Lumilyhty-arpojen myyntiin kuten aiempinakin vuosina. Virallinen myyntiaika alkaa 1.10. Tänään tuli toimittajalta tieto, että painatuksessa ongelmia paperin suhteen, jotenka seurat saavat arpansa 8.10 alkavalla viikolla eli voit vielä hyvin suunnitella "myyntikohteitasi" viikon verran.
Piirileiritys on tarkoitettu 12-14(15)-vuotiaille A-luokan tuloksen tehneille urheilijoille. Lue tarkemmat tiedot ja hakuohjeet osoitteesta: www.hamsy.net
Alueleiritys on tarkoitettu 1993-1997 syntyneille A-luokan tuloksen tehneille urheilijoille. Lue tarkemmat tiedot ja hakuohjeet osoitteesta: www.hamsy.net