Loppiaisena taistellaan jälleen Hämeen halliherruudesta Tampereella. Bussi lähtee perinteisesti Matin saunalta klo 13.15, ensimmäiset lajit Tampereella klo 15.00. Ohessa alustava joukkue:
Hämeenlinnan Tarmo haluaa toivottaa kaikille hyvää ja levollista joulunaikaa!
Tarmon toimistolla on avoimet ovet maanantaina 17.12 ja tiistaina 18.12 klo 16.00 -18.30. Tarjolla glögiä ja pipareita. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan historiallisiin toimitiloihin ja seuran historiaan! Ja nuoremmille seuraihmisille tiedoksi; osoite on Hämeen Suojan talo, 2.kerros, Palokunnankatu 12
Lumilyhtyarvat (30.11.2012)
Tarmon seurakisat vetivät Pullerihallin tukkoon. 96 nuorta urheilijanalkua mitteli paremmuudestaan täydessä hallissa. Seurakisat on tarkoitettu matalan kynnyksen kilpailuiksi ja soveltuvat yleisurheilua harrastavan juniorin ensikilpailuiksi mainiosti.