Tarmon ventin kokoinen tiimi kasasi Tampereen Hippohalleista viisi lättyä mukaan Hämeenlinnaan. Ennätyksiäkin nähtiin!
Tarmo sijoittui kolmanneksi Tampereen suurseurojen jälkeen. Epävirallisen kisaturisti-laskelman mukaan Tarmolaiset tekivät kisoissa 50 lajisuoritusta, joissa nähtiin 39 ennätystä, loistavaa!
SM-kisamaksukäytännössä muutos!
Loppiaisena taistellaan jälleen Hämeen halliherruudesta Tampereella. Bussi lähtee perinteisesti Matin saunalta klo 13.15, ensimmäiset lajit Tampereella klo 15.00. Ohessa alustava joukkue:
Hämeenlinnan Tarmo haluaa toivottaa kaikille hyvää ja levollista joulunaikaa!
Tarmon toimistolla on avoimet ovet maanantaina 17.12 ja tiistaina 18.12 klo 16.00 -18.30. Tarjolla glögiä ja pipareita. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan historiallisiin toimitiloihin ja seuran historiaan! Ja nuoremmille seuraihmisille tiedoksi; osoite on Hämeen Suojan talo, 2.kerros, Palokunnankatu 12