Tarmolaiset olivat väkevällä rintamalla mukana pm-maastoissa Tammelassa. 40-henkinen tiimi saalisti 9 mitalin lisäksi muutamia pistesijoja. Peruskestävyys on yksi nuorisourheilun tärkeimmistä painopistealueista. Hyvä kestävyys kehittyy arkiliikunnan ja omatoimisen tekemisen kautta, ja takaa kudoskestävyyden kovaan tehoharjoitteluun jatkossa!
Lasten liikunta ja koululiikunta ovat nykyisin paljon tapetilla. Seuramme panostaa jatkossa entistä enemmän kouluyhteistyöhön.
Hämeenlinnan Tarmo viettää 110-vuotisjuhliaan tänä vuonna, lue juhlavuoden tapahtumista tarkemmin.
Tarmolaiset saalistivat sunnuntaina käydyissä Hämeen piirinmestaruuskilpailuissa 12 mitalia. Omia ennätyksiä Tarmolaiset saavuttivat peräti 45 kappaletta! Kisoissa oli paljon "isojen kisojen" ensikertalaisia, ja meininki kohdillaan. Seuran valmennusporras kiittää kaikkia urheilijanalkuja ja huoltajia onnistuneesta kisatapahtumasta, jälleen!
Seura-asuinfoa! (16.3.2013)
Vahva pohjoistuuli puhaltaa jäätäen jokaisen ulkona liikkuvan. Pullerin hämyisen hallin kestopinnoitteelle on kerääntynyt vajaa sata sporttisen näköistä nuorta ihmistä. Taustajoukkoineen he täyttävät hallin. Ilmassa on sähköä. Lähtölaukaus kajahtaa, samalla kun pituushypyssä jalka lankkuun sujahtaa. Tarmon juniorit ovat valmiita antamaan jälleen kaikkensa!