Ajankohtaista

Ohessa viestijoukkueet sisulisäviesteihin. Osalla on vielä loppumetreillä sarja vaihtunut, mutta näin kaikki pääsevät juoksemaan monipuolisesti. Parilla juniorilla on varamiehen rooli, mutta sekin on erittäin tärkeä! Kimppakyydit lähtevät Kaurialasta klo 09.15, ja pyydämme kaikkia kyydillä matkaavia varaamaan matkaan 5 euron kyytimaksun. Tsemppiä viesteihin!
Tarmolaisedustus on vahvaa, kun neljän piirin herruudesta taistellaan kotikentällä 11.8. Kaikki Tarmolaiset ovat tervetulleita seuraamaan kilpailutapahtumia!
Kisaturistin epävirallistakin epävirallisemman pistelaskelman mukaan Tarmon keräsi Forssasta tänään 13916 pistettä. Lopulliset tulokset ovat luettavissa Tilastopajasta lähipäivinä.
Tarmolaiset kilpailivat ahkerasti viikon aikana, ohessa joitain tuloksia poimittuna Tilastpajasta
Yhteiskuljetus lähtee Matin Saunalta klo 16.00, mikäli et ole tulossa paikalle yhteiskuljetuksella, ilmoita siitä Ville mahdollisimman pian.
Tarmolaiset nappasivat Urjalasta kaksi mitalia, sekä tukun omia ennätyksiä. P14-sarjan Viljami Ahola otteli hyvän sarjan ja uusi viime vuoden pm-kultansa. T10- sarjan Aino Ojaniemi puolestaan nappasi 3-ottelun hopeamitalin. Kilpailuiden laajuudesta kertoo muun muassa T9-sarjan huikea osallistujamäärä, 65 tyttöä! Ohessa Tarmolaisten kootut sijoitukset eri sarjoista.
RSS ATOM