Tarmo jätti Kiskon tämän vuoden seuraottelussa jalkoihinsa pistein 332-154. Lajivoitot kirjattiin Tarmolle tämän vuoden ottelussa 26-4.
9-sarjalaiset sekä yli 15-vuotiaat ilmoittautuvat omatoimisesti kilpailukalenterin linkin kautta. Ohessa 11-15-vuotiaiden joukkue lajisuorituksineen
Ohessa viestijoukkueet sisulisäviesteihin. Osalla on vielä loppumetreillä sarja vaihtunut, mutta näin kaikki pääsevät juoksemaan monipuolisesti. Parilla juniorilla on varamiehen rooli, mutta sekin on erittäin tärkeä! Kimppakyydit lähtevät Kaurialasta klo 09.15, ja pyydämme kaikkia kyydillä matkaavia varaamaan matkaan 5 euron kyytimaksun. Tsemppiä viesteihin!
Tarmolaisedustus on vahvaa, kun neljän piirin herruudesta taistellaan kotikentällä 11.8. Kaikki Tarmolaiset ovat tervetulleita seuraamaan kilpailutapahtumia!
Kisaturistin epävirallistakin epävirallisemman pistelaskelman mukaan Tarmon keräsi Forssasta tänään 13916 pistettä. Lopulliset tulokset ovat luettavissa Tilastopajasta lähipäivinä.